Egyéb kategória

Szemkápráztató retró divat tér vissza – újra hódítanak a dögös holografikus cuccok

A mindennapok nehézségeit mi más könnyíthetné meg, mint egy kis csillogás? Kapjátok elő ti is rég látott holografikus cuccaitokat, ugyanis idén ismét kibújnak a szekrények mélyéről.

vous - 2016.08.09.
Szemkápráztató retró divat tér vissza – újra hódítanak a dögös holografikus cuccok

Fényvisszaverő anyagok, prizmatikus hatás és fémes színek. Mind-mind a nappalok és az éjszakák barátai, és nekik köszönhetően mi is sokkal jobb kedvűek leszünk. Ha az előttetek álló nyaralásotokat igazán egyedi szettben szeretnétek eltölteni, vagy az őszbe is akartok egy kis extra fényt vinni, akkor nincs más dolgotok, mint hogy a régről ismert holografikus dabarokat előszedjétek a gardróbból, és nagy büszkeséggel hordjátok! És miként viseljétek csinosan ezeket a különleges darabokat? Íme egy kis inspiráció!

Válogassatok bátran!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

A magyar tervezők is rákattantak a holografikus mintára, ilyen például Zoe Phobic, akivel szerkesztőnk, Nóri nemrég készített interjút. Nem érdemes kihagynotok, itt olvashatjátok el!

Objektum doboz

Nekem nagyon bejönnek, ti viselnétek hasonlót? 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.