Egyéb kategória

Csúnyán beszóltak a friss anyukának a bikinije miatt – ő tökéletesen reagált

Lexi Sinclair egyetlen bűne az volt, hogy friss anyaként egy nyilvános strandon mutatkozott gyermekével, méghozzá bikiniben. Nem sok idő telt el, mire egy idegen hölgy odament hozzá, és kritikával illette a fürdőruháját. Az anyuka erre olyasmit reagált, amiből talán ti is tanulhattok! 

vous - 2016.08.08.
Csúnyán beszóltak a friss anyukának a bikinije miatt – ő tökéletesen reagált

A Missouri államban élő Lexi Sinclair egy nyári délután úgy döntött, strandolni megy mindössze 4 hónapos gyermekével, Christiannel, ehhez pedig egy párducmintás bikinit választott. Még csak a pancsolás előtti öltözködésnél tartottak, amikor egy idősebb hölgy megszólította Lexit. Először csak fiáról érdeklődött, tudni akarta a korát, súlyát, hogy hogyan alszik, de aztán a beszélgetés érdekes fordulatot vett. 

Közölte, hogy a strandon tartózkodó férfiak jobban örülnének, ha egyrészes fürdőruhában lennék, bikinit ugyanis nem illik viselni egy anyának, főleg akkor, ha a terhesség jelei még látszódnak a hasán  

 – írta meg az esetet Lexi a Facebook-oldalán, a történethez pedig egy képet is mutatott magáról. Ez volt az a szerelés, ami a néninél kicsapta a biztosítékot:

Objektum doboz

Ha friss anyukák, leendő anyukák vagy anyukabarátok vagytok, már biztos fogalmazzátok is a bizonyára nem túl kedves visszavágást, Lexi azonban más utat választott. Vett egy mély lélegzetet, mosolyogva megpuszilta Christian homlokát, és ezt mondta:

Büszke vagyok a testemre. Egyetlen év alatt 22 kilót híztam, aztán pedig 16-ot fogytam. Magamba fogadtam egy kis előlényt, kilenc hónap után pedig véghezvittem a világ egyik legnagyobb csodáját.

Most a testemmel etetem a gyermekem, és igen, lehetséges, hogy nem nyújtok kellemes látványt. A bőröm csíkos, a köldököm sebhelyes, de nem érdekel, mert ez a bizonyíték arra, hogy valami csodálatosat tettem, és van egy férjem, aki még így is mindenkinél gyönyörűbbnek talál.” 

Nem nagy meglepetés, hogy Lexi posztját, amiben részletesen leírja az esetet, gyorsan felkapta az internet: több mint 23 ezren osztották meg mostanáig. Ez annyira meghatotta a fiatal anyukát, hogy kommentben hálálta meg a sok támogatást és kedvességet, és reméli, hogy történetével sikerül egy kis önbizalmat adnia más anyáknak.  

Objektum doboz

Ajánlott cikkek