Egyéb kategória

A férfi- vagy a női orgazmus a jobb? Megvan a válasz!

Régóta vitatott kérdés, hogy orgazmus szempontjából kik jártak jobban: a férfiak vagy a nők? Sok érv és ellenérv szól egyik és másik mellett is, most egy videónak köszönhetően végre az összes tényt egy helyen láthatjátok, így elméleti szinten elgondolkodhattok azon, átpártolnátok-e a túloldalra, akár csak egyetlen napra is.

vous - 2016.08.07.
A férfi- vagy a női orgazmus a jobb? Megvan a válasz!

Az említett videóból kiderül, hogy a nők hosszabb orgazmusra képesek, mint a férfiak. Míg ugyanis a férfiak élvezete 3–10 másodpercig tart, addig a nők orgazmusa minimum 20 másodpercig tart. Lássuk be, ebből a szempontból mi, nők nem jártunk rosszul. Cserébe a férfiak könnyebben érik el a gyönyört, és gyakrabban is, mint a nők. A férfiak ugyanis az együttlétek 95%-ában átélik az orgazmust, míg a nők csak az esetek 65%-ában élveznek el.

Vizsgálták a homoszexuális párok orgazmus-előfordulási arányát is, ami azt mutatta, hogy a meleg párok esetében a férfiak éppen olyan arányban élnek át gyönyört, mint a hetero párok férfi tagjai, és ezen a fronton a leszbikus párok nő tagjai is jobb arányokat hoznak: szinte minden együttlétkor van orgazmusuk. Hát igen, van néhány dolog, amit a pasiknak tudniuk kellene a női orgazmusról…

Az is kiderült, a leszbikus nők 30–45 percet szánnak a szeretkezésre, míg a heteroszexuális kapcsolatban átlagosan 15–30 percig tart az együttlét.

Nemtől függetlenül mindenki ugyanúgy írja le a szexet mint élményt, és azt is kimutatták, hogy orgazmus közben mindkét nemnél ugyanaz az agyterület aktivizálódik.

Mindketten ugyanannyira merülnek ki az együttlét alatt, ami a prolaktin hormon érdeme, ez ugyanis együttlét alatt termelődik, és az aktus után robbanásszerűen, négyszer annyi jelenik meg a szervezetben.

Jöjjön a videó!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.