Egyéb kategória

Srácok, mondjatok búcsút az illúzióknak! – Ezekre készüljetek, ha összebútoroztok egy lánnyal

Azt hiszem, a pasiknak vannak némi illúzióik azzal kapcsolatban, hogy milyen egy lánnyal összeköltözni. Például hogy nem történik semmi különös. Ó, dehogynem!

vous - 2020.10.22.
Srácok, mondjatok búcsút az illúzióknak! – Ezekre készüljetek, ha összebútoroztok egy lánnyal

Srácok, az a helyzet, hogy egy lánnyal együtt élni nem feltétlenül zökkenőmentes dolog. Biztosak lehettek benne, hogy az életetek fenekestül felfordul, és megnyugtatlak benneteket: többnyire minden úgy fog történni, ahogy a nők elképzelik.

De nem szaporítom tovább a szót, itt van pontról pontra, hogy mivel is jár az a Women'sHealth magazin szerint, ha egy lánnyal – a barátnőtökkel – összeköltöztök. Hátha így nem lesz olyan meglepő a dolog, mint ha frontálisan ütköznétek egy kisbusszal. 

  • Azt fogjuk gondolni, hogy takarításban borzalmasak vagytok, és ezt ki is fejezzük majd. Ugye vágjátok, hogy a WC tisztítása nem merül ki annyiban, hogy ráspricceltek kétszer valami vegyszert? És nem, nem ér kihagyni ezeket a helyeket!
  • Igen, mi is tudunk iszonyat rendetlenek lenni.
  • Adjatok levegőt! Az, hogy együtt lakunk, és bármikor együtt zuhanyozhatunk, nem jelenti azt, hogy most már nem zuhanyozhatunk külön.
  • Ne kérdezzétek meg, miért vásárolunk annyi cipőt. Szeretjük őket. Vesszük őket. Pont.
  • Szeretünk xboxozni. Fogunk is a tiétekkel. Sőt még fogadunk is győzelemre.

Forrás:
iStock
  • Imádjuk dekorálni a lakást. Imádjuk a színeket. Szóval, ha azt mondjátok, hogy ennek nincs értelme, kedvünk támad az arcotokba nyomni egy tányér levest.
  • Amikor átöltözünk, az nem felhívás a szexre. Ne támadjatok be akkor, amikor küzdünk a melltartó felvételével. Csak. Ne. Zavarjatok. Közben.
  • A ti kajátok egyszerűen mindig extracsábító. Sajnáljuk. Ez van.
  • Egy csomó helyzetben látjuk majd egymást, ami nem lesz vonzó: náthásan, lázasan, hányás közben, és még ki tudja mit hoz az élet…
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.