Egyéb kategória

Srácok, mondjatok búcsút az illúzióknak! – Ezekre készüljetek, ha összebútoroztok egy lánnyal

Azt hiszem, a pasiknak vannak némi illúzióik azzal kapcsolatban, hogy milyen egy lánnyal összeköltözni. Például hogy nem történik semmi különös. Ó, dehogynem!

vous - 2020.10.22.
Srácok, mondjatok búcsút az illúzióknak! – Ezekre készüljetek, ha összebútoroztok egy lánnyal

Srácok, az a helyzet, hogy egy lánnyal együtt élni nem feltétlenül zökkenőmentes dolog. Biztosak lehettek benne, hogy az életetek fenekestül felfordul, és megnyugtatlak benneteket: többnyire minden úgy fog történni, ahogy a nők elképzelik.

De nem szaporítom tovább a szót, itt van pontról pontra, hogy mivel is jár az a Women'sHealth magazin szerint, ha egy lánnyal – a barátnőtökkel – összeköltöztök. Hátha így nem lesz olyan meglepő a dolog, mint ha frontálisan ütköznétek egy kisbusszal. 

  • Azt fogjuk gondolni, hogy takarításban borzalmasak vagytok, és ezt ki is fejezzük majd. Ugye vágjátok, hogy a WC tisztítása nem merül ki annyiban, hogy ráspricceltek kétszer valami vegyszert? És nem, nem ér kihagyni ezeket a helyeket!
  • Igen, mi is tudunk iszonyat rendetlenek lenni.
  • Adjatok levegőt! Az, hogy együtt lakunk, és bármikor együtt zuhanyozhatunk, nem jelenti azt, hogy most már nem zuhanyozhatunk külön.
  • Ne kérdezzétek meg, miért vásárolunk annyi cipőt. Szeretjük őket. Vesszük őket. Pont.
  • Szeretünk xboxozni. Fogunk is a tiétekkel. Sőt még fogadunk is győzelemre.

Forrás:
iStock
  • Imádjuk dekorálni a lakást. Imádjuk a színeket. Szóval, ha azt mondjátok, hogy ennek nincs értelme, kedvünk támad az arcotokba nyomni egy tányér levest.
  • Amikor átöltözünk, az nem felhívás a szexre. Ne támadjatok be akkor, amikor küzdünk a melltartó felvételével. Csak. Ne. Zavarjatok. Közben.
  • A ti kajátok egyszerűen mindig extracsábító. Sajnáljuk. Ez van.
  • Egy csomó helyzetben látjuk majd egymást, ami nem lesz vonzó: náthásan, lázasan, hányás közben, és még ki tudja mit hoz az élet…
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.