Egyéb kategória

Megvan, kinek köszönheti tökéletes szettjét Hillary Clinton

Tökéletes volt Hillary Clinton outfitje, amikor  a philadelphiai pártkonvenció csütörtöki zárónapján bejelentette, hogy elfogadja a jelölését. Most már hivatalosan is az amerikai demokrata párt elnökjelöltje lett.

vous - 2016.07.29.
Megvan, kinek köszönheti tökéletes szettjét Hillary Clinton

Hillary Clinton szép, elegáns, fehér nadrágkosztümben jelent meg. Pontosan az alkalomhoz öltözött, nem lógott ki, és nem követett el akkora divatbakit, mint amikor közel 3,4 millió dolláros Armani dzsekiben tartott beszédet arról, hogy segíteni szeretné az elszegényedett gyerekek oktatását. 

Objektum doboz

Amerika ezt nem nézte jó szemmel, így Hillary Clinton ezúttal biztos kezekbe adta a jeles eseményen való megjelenését, méghozzá a méltán elismert Anna Wintour stylist kezébe. A londoni születésű Anna Wintour 1986 óta a brit Vogue, 1988 óta az amerikai Vogue magazin főszerkesztője, ezáltal pedig a divatipar legbefolyásosabb nője. Karrierje 1970-ben a Harper’s Bazaarnál kezdődött. Munkabírása és kritikus véleménye messze földön ismert, rengeteg modellt és tervezőt emelt ki a tömegből, így nem volt kérdés, hogy Hillary Clinton megjelenése nem hagyott kívánnivalót maga után, és nem hagy támadási felületet sem.

Objektum doboz

Apropó, itt megismerhetitek egy személyi stylist életét, és azt is megtudhatjátok, milyen színek illenek hozzátok az alapján, hogy nyár, tél, tavasz vagy ősz típusba tartoztok.

Ajánlott cikkek