Egyéb kategória

Felhőszakadás és jégeső: figyelmeztető előrejelzést adtak ki!

Ó-ó! Aki ma szabadtéri programot tervezett, az nem fog jól járni: figyelmeztető előrejelzést adtak ki az egész ország területére.

vous - 2016.07.26.
Felhőszakadás és jégeső: figyelmeztető előrejelzést adtak ki!

Az Országos Meteorológiai Szolgálat  július 27-e, azaz most szerda éjfélig figyelmeztető előrejelzést adott ki Magyarország területére. Többfelé lehetnek záporok és zivatarok, amik csak az éjszakai órákban hagynak alább. A déli és délutáni órákban ez még inkább fokozódhat, hisz a zivatarok mellett felhőszakadás is várható. Ez nagy eséllyel a 30–50 mm esőt is elérheti.

Mindemellett néhol viharos, azaz 60–80 km/h-s szélre, sőt jégesőre is számíthatunk. A hőség inkább csak a Dél-Alföld területeire lesz jellemző, ahol a 25 fokot is meghaladja a hőmérséklet.

Forrás:
www.met.hu

Lányok, készíthetitek az esernyőket és a gumicsizmákat!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.