Egyéb kategória

7 feltűnő jel, hogy utáljátok az embereket

Reggel felkeltek és a legnagyobb gondotok az, hogy emberek közé kell mennetek. Igen, metróznotok kell, be kell mennetek a munkahelyetekre, sőt, még a boltba is be kell ugranotok. Hát lehetne valami ennél rosszabb? Ha a ti válaszotok (is) nem, akkor nagy valószínűséggel a következő 7 állítás is igaz rátok.

vous - 2016.07.23.
7 feltűnő jel, hogy utáljátok az embereket

Oké, az normális, ha néha nincs kedvetek az emberekhez és inkább egyedül lennétek – ezekre az esetekre pedig már összegyűjtöttük a legjobb programokat. De az már nem, hogy szinte minden reggel olyan gondolatokkal ébredjetek, hogy egyszerűen jobb lenne ki sem mozdulni otthonról, hiszen minden ember idegesítő. Az sem, ha a metrón minden egyes alkalommal fancsali képpel utaztok, és az sem, hogy egész végig azon aggódtok, nehogy valaki megszólítson titeket vagy hozzátok érjen, mert akkor bizony legszívesebben kifutnátok a világból. Ha ezek és a következő jelek nektek is ismerősek, akkor be kell ismernetek: ti is súlyos Grumpy Cat-szindrómában szenvedtek!

Minden egyes alkalommal ilyen fejet vágtok, ha tömegközlekedtek

Objektum doboz

Így néztek ki, mikor végre hazaértek a munkából

Objektum doboz

Csak ti és a cicátok – egyedül őt tudjátok elviselni magatok mellett hosszú távon

Objektum doboz

A leggyakrabban használt mondatotok: „Utálok mindenkit!”

Objektum doboz

Az „örökké egyedül” számotokra teljesen jól hangzik

Objektum doboz

Nem féltek őszintén kinyilvánítani a véleményeteket

Objektum doboz

Így néztek ki akkor, ha az ismerőseitek lemondják a tervezett bulit

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.