Egyéb kategória

Az életmódváltás velük könnyebb lesz – Ismerjétek meg jobban a 21 NAP – Pont neked szakértőit

„Kik a legjobb edzők? Biztosan jó az az edzésprogram, amit letöltöttem? Vajon azt kell reggeliznem, amit az Instán posztolnak a kajapornóban is utazó fitneszguruk, ha valóban egészségesen szeretnék étkezni? Vagy van valami titkos hozzávaló, ami sikeressé teszi az életmódváltást? Nem vagyok én kém, sem magánnyomozó, hogy összerakjam a tökéletes életmódváltó programot, segítség!” Van egy jó hírem: maradhattok a szakmátoknál, mert a VOUS elhozta nektek azokat a szakembereket, akikben száz százalékosan megbízhattok, ha életmódváltásra adnátok a fejeteket.

vous - 2016.07.25.
Az életmódváltás velük könnyebb lesz – Ismerjétek meg jobban a 21 NAP – Pont neked szakértőit

Amikor úgy döntöttünk, elindítjuk a 21 NAP – Pont neked életmódváltó programot, elhatároztuk, hogy olyan szakemberekre építünk, akik eddig is bizonyítottak, de csapatban még erősebbek. A táplálkozás, a mozgás és a motiváció három alappillére a hamarosan induló életmódváltó programnak. Itt az ideje, hogy jobban megismerjétek, kik lesznek veletek 21 napig. 

Szabó András professzionális erőnléti edző

Szabó András óráit már nem kell bemutatni, hiszen a Hogyan legyek jó nő? Facebook-oldalon rendszeresen tart élő tornát Takács Nórával. Andrást a barátai három szóval így jellemeznék: őrült, emocionális és maximalista, akinek az a célja, hogy minél több embert fertőzzön meg a mozgással és az egészséges életmóddal. Ha tornáztatok már vele, tudjátok, hogy nincs két egyforma órája, a 21 NAP – Pont neked programban is a legváltozatosabb mozgássorokat végezhetitek vele.

Forrás:
Hámori Zsófia

András szerint a 21 nap során rengeteg változást érhettek el. „Megváltoztatjuk az emberek gondolkodását azzal, hogy egy hatékony programot kapnak, amivel közelebb kerülhetnek céljaik eléréséhez. Elhagyjuk a komfortzónát, ami legtöbbször a fejlődés gátja. A lényeg, hogy tartsátok be a kapott információkat, tanácsokat, eddzetek úgy, ahogy mutatjuk, és

higgyétek el, hogy rajtatok múlik a változás!

21 nap logo

Pont neked találtuk ki a 21 NAP-ot!

Eldöntötted, hogy életmódot váltasz, de szükséged van étrendtanácsadóra, edzőtársakra, mentorra? A VOUS nagy nyári életmódprogramja mindezt megadja neked – és még sokkal többet. Hamarosan minden részlet kiderül.

Addig is kövesd a 21 NAP – Pont neked Facebook-oldalát, és kövesd az Instagramon is!

Tóth Gábor (Bio Gabi) élelmiszermérnök

Gábor számára az egészséges táplálkozás nem üzlet, hanem hivatás. A hét hat napján, a nap 12 órájában a segítség számára a legfontosabb: segíteni szeretne mindenkinek, aki valamilyen problémával hozzá fordul. Hiába dolgozik rengeteget a sportolásra és a családjára tudatosan nagyon odafigyel. „A szabadnap számomra nagyon fontos, tudatosan alakítom úgy az életemet, hogy szombaton csak pihenek, lelkileg feltöltődöm és a gyermekeimmel foglalkozom kizárólag. A szívem, az egészségem érdekében heti négy alkalommal, tudatosan elkülönítve az időt, sportolok. Szeretek focizni, edzek, és a legújabb szenvedélyem a squash.”

Forrás:
Hámori Zsófia

A legrosszabb tulajdonságának azt tartja, hogy szeret segíteni az embereken, és az időt sokszor a családjától vonja el. A legjobb tulajdonsága pedig a türelme. A program összeállítása során sok-sok, és még annál is több kérdést kapott tőlünk, hogy mindent tökéletesen adhassunk át nektek, és mindenre kimerítő válasz érkezett tőle – több, egészséges táplálkozással foglalkozó cikkünkben is olvashattátok a tanácsait. Nemrég például ahhoz kaptunk tőle tippeket, hogy nyaralás alatt milyen ételeket érdemes választania annak, akinek fontos az egészséges táplálkozás. Gábor szerint az elhatározás, hogy végigcsináljátok a programot, fél siker.

A kezdeti nehézségeken a bátorságotok fog átlendíteni benneteket, és a változás kézzel fogható lesz.

Kropkó Péter 51-szeres IRONMAN

Pétert valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, hiszen rendszeresen találkozhattok vele Takács Nóra mellett az egészséges életmóddal kapcsolatos videókban és tavaly ő készítette fel sztárszerzőnket az IRONGIRL futásra is a nullából. Péter ereje nemcsak abban rejlik, hogy pontosan tudja, hogyan kell felépíteni egy edzésprogramot, hanem a fejetekben is rendet rak, motivál, feltölt. Mindig van egy jó szava, a legtöbbször mosolyog, dicsér és mutassatok még egy embert, aki képes hétfőnként hatalmas mosollyal az arcán „Boldog hétfő!” felkiáltással üdvözölni.

Forrás:
Hámori Zsófia

Péter a fenntartható és élethosszig tartó egészséges életmód híve. Ma azt tartja legfőbb küldetésének, hogy a tudása és az életmódja minél több magyar emberhez eljusson. Szerinte 21 nap elég arra, hogy irányt adjon, hogy felkeltse a kíváncsiságot a további feladatok elvégzésére. A lényeg, hogy kilépjetek a megszokásaitokból és tegyetek új felfedezéseket.

Az egyik, ha nem a legjobb befektetés a saját személyünkbe fektetett tudás…

…szellemi munka és a hozzá kapcsolódó személyes sporttevékenységünk. Nemcsak jól konvertálható, de hosszú távon oldja meg életünk kihívásait” – mondja.

Dr. Horváth-Tanka Enikő gerincjóga-oktató

Amikor nem András tart nektek edzést, akkor Enikő lesz az, aki egyrészt finoman átmozgat, másrészt bevezet benneteket a jóga világába. A jógával a saját egészségügyi problémájával kapcsolatban találkozott először és hamar a mindennapjai részévé vált. „Megragadott az a tény, hogy könyvek, ismeretek, hit, költekezés vagy bármi egyéb hókuszpókusz nélkül egyszerűen működik. Nincs szükség semmi másra, mint rátok és a rendszeres gyakorlásra. A többi jön magától” – mondja a Colibri Jógastúdió vezetője. A magánéletében az anyukája a példaképe, a jóga világában pedig azok a tanítványai, akik a fájdalmaik ellenére a gyakorlást választják, nem adják fel és tesznek magukért.

Forrás:
Hámori Zsófia

Szerinte a célok útjába csak a kifogások és a lustaság állhat, ezeket kell felszámolni. Erre is van egy jó tippje. „Amikor államvizsgára készültem, anyukám mindig azt mondta, hogy soha ne a végét nézzem, mert bele sem fogok kezdeni. Csak azzal foglalkozzak, hogy mi az aznapi feladatom! Engem ez azóta rengeteg nehézségen átsegített.”

Takács Nóra szépségszakértő

A 100 legjobb gluténmentes étel

A 100 legjobb gluténmentes étel
Forrás:
Alexandra Kiadó

Ha figyelemmel kíséritek a VOUS sztárszerzőjét és az oldal egyik anyukáját, akkor két dolgot pontosan tudtok róla. Az egyik, hogy évekig az volt a vágya, hogy kém legyen. A másik, hogy mindig kiáll egy-egy jó ügyért. A sporttal, egészen pontosan a futással együtt megérkezett az életébe az is, hogy felhívja a figyelmet az egészséges életmód fontosságára.

Ami az IRONGIRL-lel kezdődött, az tavaly ősszel a Még idén!-kampánnyal folytatódott. A folytatásként jöttek a keddenkénti Torna(N)órák Szabó Andrással, és idén sem maradt el a Jónő-futás. A 21 NAP – Pont neked életmódváltó program során Nóra is ott lesz végig veletek, hogy mindent megbeszélhessetek.

Forrás:
Hámori Zsófia
keretes kérdőjel

Miért pont 21 nap a 21 NAP – Pont neked?

Egészen pontosan 21 nap kell ahhoz, hogy egy új viselkedés szokássá váljon. Ennek elteltével nem lesz többé szükség olyan sok akaraterőre, hiszen életetek részévé válik, hogy a reggelt egy kis jógával indítsátok, vagy hogy desszert gyanánt a gyümölcsöt választjátok egy csokiszelet helyett. Egy jól kitalált programra támaszkodva könnyebben tartjátok be a szabályokat, így a szokások is gyorsabban kialakulnak – ez segíti a következetességet, hogy az a 21 nap valóban 21 nap legyen – írja pszichológus szerzőnk, Luca.

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok el.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.