Egyéb kategória

Azta! Ennyit változott a szemöldökdivat 100 év alatt

Szemöldöktrendek jönnek-mennek mostanság, a nők nagy hangsúlyt fektetnek rá, hogy minél természetesebb hatásúak legyenek. Ám pár éve még a leheletvékony vonalak domináltak. Nem is meglepő, hogy a „100 év divat” kisfilmek új felvonásában a szemöldökök kapták a főszerepet. Figyelem, vicces, de annál érdekesebb videó következik!

vous - 2016.07.21.
Azta! Ennyit változott a szemöldökdivat 100 év alatt

Korábban már megírtuk, hogy mennyit változott a táskatrend 100 év alatt, sőt az eljegyzési gyűrű evolúcióját is meglestük. Ezúttal Alle Connell repített vissza minket az időben, ugyanis egy videóban megmutatta, hogyan változtak a szemöldökformák 1916 és 2016 között. Úgy tűnik, hogy az elmúlt 100 évben már minden divatba került, egyszer a ceruzavékony szemöldököt, másszor a robosztus, már-már túlzásokba vitt formát szerették a nők.

Én nem is gondoltam volna, hogy ilyen nagy különbségek lesznek az évek között, nézzétek meg ti is!

Objektum doboz

Nálatok melyik év ütötte ki a biztosítékot?

Ha pedig nem tudjátok, hogyan kell elkészíteni a mai kor tökéletes szemöldökét, kattintsatok ide

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.