Egyéb kategória

Üzenet a lányoknak, akik még mindig a pasi hívását várják

Ha lenne macskám, tuti, hogy néha lenne pár fontos beszélgetésünk az életemről. Valószínűleg meghallgatná a mindennapi problémáimat, vagy például azt, hogy miért nem keres már a srác, akire órák óta gondolok.

vous - 2016.07.17.
Üzenet a lányoknak, akik még mindig a pasi hívását várják

Mindenki volt már olyan mélyponton, amiből úgy érezte, csak egyetlen ember telefonhívása rángathatná ki. Valószínűleg már ötször letöröltétek és újratelepítették a Tindert, már a második üveg bort nyitjátok ki és egyre lassabban telik az idő. Szerencsére ilyenkor, a négy fal között senki sem lát titeket, max a macskátok, de engem még az sem.

Az elutasítás egy hálátlan dög, én még nem tudtam megszokni. Aztán amikor már éppen arra vetemednék, hogy írjak a srácnak, aki lekoptatott, mindig anyukámhoz fordulok (macska híján). Jól tudjuk, az édesanyáknak mindig igaza van, mégis a legtöbb esetben elengedjük a fülünk mellett jó tanácsaikat. Nos, ezúttal mégis olyan örök igazságokat hoztam el nektek a Your Tango oldaláról, amik segítenek átvészelni a szerelmi kríziseket, és bizony, akár az anyukátok is mondhatta volna.

1. Lassítsatok le!

Tudom, ebben a nyüzsgő világban nincs olyan, hogy lassúság, és csak sodródunk az árral. Mégis, ha a szívetek épségével játszotok, érdemes ténylegesen megismerni valakit, mielőtt túlságosan is belemerülnétek. Azt mondják, hogy a pasik 70%-a nem érdemli meg a teljes figyelmeteket.

Forrás:
www.istock.com

2. Nyugodtan beszélgessetek másokkal is!

A legtöbb lelkiismeretes lány bezárkózik, mihelyst azt látja, hogy a kiszemelt fiúval kölcsönös az érdeklődés egymás iránt. Ezzel nincs is semmi gond, de, mint előbb írtam, hagyjatok egy kis időt arra, hogy jobban megismerjétek az illetőt. Mielőtt neki szánnátok a gyűrűsujjatok, ne zárjatok ki másokat, hisz az nem bűn, ha tovább beszélgettek és nyitottak vagytok más emberekre is.

3. Ne eresszetek le!

Megengedett, hogy néhány óráig frusztráltak legyetek, megnézzétek a Bridget Jones naplóját és hogy egy éjszakára sírjatok. De aztán megállj! Ne hagyjátok, hogy a pasi több időtöket elvegye, mint amennyit megérdemelne. Úgyhogy tessék lépni! Fókuszban csak az élet és a szórakozás legyen, a srácot pedig engedjétek el.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.