Világ

Tampon, drog és férfiszerető: 5 szaftos titok Károlyról és Kamilláról, a különös királyi párról

„Lady Kamilla régóta a királyi család jóbarátja. És még nagyon hosszú ideig az is marad” – mondta Károly herceg még a '80-as évek elején, röviddel a Diana hercegnével kötött házassága után. Merthogy a románc Kamillával már ebben az időben is tartott. A pár Diana előtt, Diana alatt és Diana után is együtt maradt, de csak 2005-ben kötötték össze az életüket hivatalosan is. Íme, a Károly–Kamilla sztori néhány szaftos részlete. 

vous - 2016.07.17.
Tampon, drog és férfiszerető: 5 szaftos titok Károlyról és Kamilláról, a különös királyi párról

Kamilla nem kezelte hercegként Károlyt, aki ezért imádta

A több mint négy évtizede tartó, házasságokon átívelő szerelem titka vélhetően az volt, hogy a hétköznapi, földhözragadt, gyakorlatias nőként viselkedő Kamilla sosem bánt hercegként Károllyal: egyszerű, hétköznapi fiúként, mondhatni pajtásként kezelte a kezdetektől, és nem helyezte nyomás alá, hogy házasodjanak össze.

Elizabeth Abbott: A szeretők története

Elizabeth Abbott: A szeretők története
Forrás:
Alexandra Kiadó

Miután hiába várta, hogy Károly elköteleződjön, Kamilla 1973 júliusában feleségül ment Andrew Parker-Bowles őrnagyhoz. Később aztán, amikor Károly 1981-ben feleségül vette Dianát, Kamilla nem csinált palávert: csendben, okosan elfogadta a helyzetet, és mindketten igyekeztek a házasságukra koncentrálni. Kevés sikerrel.   

Károly először Diana nővérével randizgatott, de később is „zsúfolt” maradt a frigy…

A Kamillával történő rövid szakítást követően a trónörökös először Diana testvérét próbálta meghódítani, Sarah Spencert – ő a legidősebb Spencer lány. Sarah huszonévesen étkezési zavarokkal küzdött, anorexiában is szenvedett, elég hányattatott sorsú fiatal lány volt emiatt. A királyi család nem örült, hogy egy ilyen furcsa figurával találkozgat a trónörökös, kapóra jött azonban, hogy Sarah-n keresztül Károly megismerkedett Dianával is, és megtetszett neki a szemtelenül fiatal, szűzies, ártatlan lány. 

A királynő eleinte örült, hogy egy kevésbé botrányos előéletű grófi sarjjal szűrte össze a levet fia, de később aztán kiderült, hogy Diana se egyszerű eset…  Már csak azért sem, mert a walesi hercegné nyíltan beszélt a sajtónak arról, hogy házasságában egy kicsit nagy a tömeg: egyértelműen Kamillára és Kamilla férjére gondolt, és ezt nem is rejtette véka alá. Márpedig ilyesmiről úri körökben nem illik beszélni, még ha igaz is… 

diana

Diana hercegné interjúja, ami történelmet írt

A szívek királynője akarva-akaratlanul tett olyan dolgokat, amiket sosem feledünk, többek között azt sem, amikor egy interjúban beismerte, Károly herceggel való házasságában hárman voltak. És nem mindig a hűtlen férj miatt! Hogyan zajlott ez az interjú, és Diana miért állt kamerák elé a történetével? ITT választ kaptok a kérdésekre!

Károly egyébként más irányba is kacsingatott: 1993-ban például afférja volt a fiai társalkodónőjeként alkalmazott Tiggy Legge-Bourke-kal, akit – Diana barátnőjének írt levele szerint legalábbis – feleségül is kívánt venni. A hercegné több hasonló, kisebb-nagyobb románcról is beszámolt, de Kamilla mindvégig a képlet része maradt.  

Később aztán Diana sem érezte már szükségét a hűségnek: 1995-ben kipakolt a nyilvánosság előtt, és elmondta, hogy viszonya volt egy James Hewitt nevű fickóval, méghozzá öt éven át, Károly mellett. Hewitt később nem volt úriember, exe halála után megpróbált pénzt csinálni abból, hogy eladja szerelmes leveleit. A pletykák még ma is szárnyra kapnak bizonyos időközönként, hogy a vörös hajú Hewitt a szintén vörös Harry herceg valódi apja… 

Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség

Károly és Kamilla reinkarnációs beszélgetése: az élet tamponként

A Kamilla és Károly közötti szenvedélyes kapcsolat egyik fő mérföldköve az 1992-ben nyilvánosságra került felvétel volt, amiben a trónörökös arról beszélt, hogy ha újjászületne, mindenképpen Kamilla tamponja szeretne lenni. A pontos diskurzus a következőképp hangzott el:

Károly: Ó, istenem. Akkor a nadrágodban fogok élni, vagy valami ilyesmi. Sokkal egyszerűbb volna minden 

Kamilla (nevetve): Akkor talán bugyiként térsz majd vissza? (Mindketten röhögnek) Tehát bugyi lesz belőled, haha…

Károly: Vagy hát… isten őrizz, egy tampon. Ilyen az én szerencsém! (nevet).

Kamilla: Te tiszta hülye vagy! (nevet) Ugyanakkor meg ez egy csodálatos ötlet…

Talán fölösleges mondanunk, hogy a beszélgetés idején Károly és Kamilla mással éltek együtt, és sem Diana, sem Kamilla akkori férje nem örült túlzottan a heves flörtnek, de a királynő sem volt különösebben boldog. 

Kamilla láncdohányos, iszik… és drogozik is?

Tény, hogy Kamilla nem igazán örvend nagy népszerűségnek a brit korona országaiban, ugyanakkor az azért joggal borzolta a végletekig a kedélyeket, hogy Károly nejének fia 1999-ben kokainbotrányba keveredett. Mindez alig négy évvel azután, hogy a srác ecstasy-tabletták és marihuána használata miatt került a rendőrség fókuszába, és Kamilla könnyes szemmel beszélt arról, hogy tékozló fia végre jó útra tért. Ebben az időben mindenesetre Károly eltiltotta Tomot saját fiaitól, Vilmostól és Harrytől (aki maga se kis volumenű party-animál: egy alkalommal nácinak is beöltözött, és úgy fotózkodott, nagy közfelháborodást keltve ezzel).

A kétségkívül láncdohányos, és absztinensnek semmiképp sem mondható Kamilláról ezután szárnyra kapott a pletyka, hogy maga is kokainozik, hogy képes legyen elviselni az udvari intrikát, ezt azonban természetesen soha nem sikerült bizonyítani.

Valószínű, hogy ez is csak egy olyasfajta lejártatókampány része, ami Károlyt is homoszexuálisként ábrázolja, hogy kiverje a biztosítékot konzervatív körökben.  

Károly és a férfiszeretők… újra és újra szárnyra kap a pletyka

Néhány évente előkerül egy bulvármagazin, ami szerint Károly valójában meleg, de minimum biszexuális, és igazából férfiszeretőket, amolyan toyboyokat tart. A pletyka alapja egy-egy fotó, amin a trónörökös arcpuszit ad egy-egy királyi udvaroncnak, ismerőse gyerekének, mikor épp kinek. 

Bár több kísérlet is irányult erre, csalhatatlan és egyértelmű bizonyítékot találni Károly férfivonzalmára egyelőre nem sikerült, így aztán több mint valószínű, hogy a pletyka mögött politikai okok húzódnak, illetve színes-szagos bulvárlapokat próbálnak eladni ezzel. 

Károly és Kamilla megítélése a 2005-ben kötött házassággal ezzel együtt sokat javult. Bár sosem lesznek olyan népszerűek, mint Vilmos és Katalin, az emberek szívébe belopta magát a trónörökös azzal, hogy végre kertelés nélkül kimondta:

Életem szerelme ez a nő. Boldog vagyok, hogy másodszorra nem hagytam, hogy elsodorja mellőlem az élet.

Ajánlott cikkek