Egyéb kategória

„A 21 NAP – Pont neked kedvet csinált ahhoz, hogy dögösebb akarjak lenni” – interjú Beával a 2. hétről

Reggelente szeretnétek egy boldogabb és magabiztosabb nőt látni a tükörben? Ez sajnos nem megy egyetlen varázsütésre, mint a mesékben. Azonban a 21 NAP – Pont neked segíthet elindulni a helyes úton. Mielőtt ti is kipróbálhatnátok, Bea kapta meg a lehetőséget, hogy tesztelje a programot. Hihetetlennek tűnik, de már két hét után tündököl. Az első interjúra egy kedves, farmernadrágos nő érkezett, viszont a második találkozónkra – két hét után – egy gyönyörű nő.

vous - 2016.07.17.
„A 21 NAP – Pont neked kedvet csinált ahhoz, hogy dögösebb akarjak lenni” – interjú Beával a 2. hétről

Új hét, új ételek, új tornasor. Eddig milyen? Még mindig élvezed? 

A torna, amit Szabó András professzionális erőnléti edző állított össze, brutál. De senkit nem akarok elijeszteni. Úgy brutál, hogy mélyizmokat dolgoztat, de meg tudom csinálni, így abszolút sikerélményt nyújt. Izomláz ismét van, de már nem olyan durva, mint az elején. Egyre kitartóbbnak érzem magam. Nemcsak az edzésre értem ezt, hanem a mindennapokra is. Fejlődött a küzdőképességem, ami valóban megmutatkozik az élet többi területén. A sport tényleg fejleszti a szellemi teljesítőképességet is, sokkal nehezebben fáradok el. Nem vettem észre, hogy ezen a területen bármiféle problémám lenne, de a pozitív változást abszolút érzem.

Azon gondolkodtam a minap, vajon mi jöhet még, ha már most ennyi jó tapasztalatom van?

Forrás:
Kerepeczki Anna

Két hete Bio Gabi, a 21 NAP – Pont neked táplálkozási szakértőjének iránymutatásai szerint étkezel. Könnyű kivitelezni a hétköznapok során? Hogy érzed magad?

Az elején tartottam attól, hogy nem lesznek ötleteim, de ma már azt gondolom, hogy egyre kreatívabb vagyok a konyhában. Már automatikusan ugranak be alternatívák. Megnyugtatok mindenkit, hogy nem kell séfet tartani magunk mellett a nap 24 órájában. Vannak különböző variációk, amiket megismertem Gábor által, de egy idő után ez már úgy beépül, hogy tudom magamtól, mit mivel párosítsak. Abszolút nem megerőltető a hétköznapok szintjén sem. Ráadásul Gábor a program használóinak komplex étrendet állított össze reggelivel, tízóraival, ebéddel, uzsonnával és vacsorával, így szinte gondolkozni sem kell azon, mit együnk.

A natúr ízeket eddig is nagyon szerettem, gondolok itt például a zöldségekre. Nyersen egy répa vagy pritaminpaprika mindig jöhet. Azt gondolom, hogy két hét elég ahhoz, hogy az ember megismerje a natúr ízek szépségeit. Ha valaki például ezt is csak most fogja kezdeni, mondjuk azzal, hogy csökkenti a sófogyasztását, mostanra már abszolút nem fogja érezni a hiányát.

600

Ne hagyjátok ki Bea első 7 napját se!

„Egyre energikusabb vagyok” – kezdi Bea, A 21 NAP – Pont neked program első résztvevője. „Az első napok elég izomlázasak voltak, úgy mozogtam, mint egy terminátor. De úgy érzem, minden perc megéri, mert ez a bizonyíték, hogy teszek valamit magamért.” Bea ráadásul néhány tanácsot is hozott nektek, aminek az első héten nagy hasznát veszitek majd!

Az interjút ide kattintva olvashatjátok.

Ha minden igaz, volt pihenőnap a héten is. Mivel töltötted? 

Mondtam a múltkor is, hogy a pihenőnapon mindig megajándékozom magam valamivel. A héten a meglepetés egy mozijegy volt. Annyira nagyon jól éreztem magam! Viszont most nem mentem a természetbe, helyette olvastam. Elővettem egy olyan könyvet, amit ezer éve nem sikerült befejeznem.

Észrevettem, hogy interjúról interjúra egyre csinosabb vagy! Ha jól emlékszem, az első alkalommal, amikor találkoztunk farmert és pólót viseltél. Viszont már a múltkor is észrevettem a csinos nyári ruhádat és most is egy hasonlóan csini ruhában vagy. Ennek is van köze a 21 NAP – Pont neked programhoz?

Egy újabb kihívás elé állítottam magam: harsány színeket hordok! Ez is egy ilyen kis apró játék magamnak. Elővettem azokat a ruháimat, amiket nem hordok, de egyébként tetszenek, hiszen valamiért mégiscsak megvettem őket. Plusz megleptem magam néhány élénk színű ruhával. Ezekkel is színezem kicsit az életemet. A 21 NAP kedvet csinált ahhoz, hogy dögösebb akarjak lenni. Szívesen hangsúlyozom ki a nőiességemet, észrevétlenül feltuningolta a program az önbizalmamat.

Forrás:
Kerepeczki Anna
21 nap logo

Pont neked találtuk ki a 21 NAP-ot!

Eldöntötted, hogy életmódot váltasz, de szükséged van étrendtanácsadóra, edzőtársakra, mentorra? A VOUS nagy nyári életmódprogramja mindezt megadja neked – és még sokkal többet. Hamarosan minden részlet kiderül.

Addig is kövesd a 21 NAP – Pont neked Facebook-oldalát, és kövesd az Instagramon is!

Zárójeles megjegyzés, amelyet meg kell osztanom veletek. Bea boldogan újságolta, hogy vannak olyan ismerősei, akikkel ezer éve nem beszélt, azonban most a 21 NAP – Pont neked program kapcsán felkeresték őt. A közeli barátai nagyon büszkék rá. Akadnak idegenek, akik felvették vele a kapcsolatot, mert csatlakozni szeretnétek. Rengeteg pozitív üzenet és támogatás áramlik Bea levelesládájába. Biztos vagyok benne, hogy ha majd ti is belevágtok, hasonló visszajelzéseket kaptok.

Ajánlott cikkek