Világ

Egyértelmű jelek, hogy szemüvegre van szükségetek, csak utáljátok bevallani

Senki sem szereti bevallani, ha szemüvegre szorul. Eleve nincs kedve senkinek napi szinten egy tárgyat hurcibálnia magával, ezáltal pedig nyilvánosan felvállalni, hogy gond van a szemével. Különben is, az olyan nagymamás. Ciki. Ilyesmikre gondoltok még a szemüveges korszak előtt, mikor még foggal-körömmel küzdötök azért, hogy ne legyen szemüvegetek. Mert nincs szükségetek rá.

vous - 2016.07.16.
Egyértelmű jelek, hogy szemüvegre van szükségetek, csak utáljátok bevallani

Pedig szemüvegesnek lenni nem olyan rossz dolog, hiszen egy szemüveg manapság már divatkellék, kiegészítő, ami öltöztet. Gondoljatok csak a cicás szemüvegekre, annyira menők! Persze, ezt addig nem tudhatjátok, míg nem kezdtek szemüveget hordani, mindenesetre én most átmegyek gonosz kismanóba, és rámutatok azokra a klasszikus jelekre, amelyekről ordít, hogy minden tiltakozásotok ellenére rátok férne egy beutaló a szemészetre.

A könyveteket pár centire tartjátok a szemetektől

Szabályosan felszántjátok az orrotokkal a betűföldet, és ez mindenkinek feltűnik, csak nektek nem. Az ártatlan, jó szándékú kérdéseket, miszerint nem kellene nektek egy szemüveg, erőteljes nemmel hárítjátok. 

Objektum doboz

A legtöbb fotón úgy hunyorogtok, mint egy ravasz róka 

Mivel, ugye, koncentrálni kell, hogy minden élesedjen. Tegyük hozzá, hogy ez nem is segít, cserébe viszont irtó vicces fizmiskátok van.

Eltévedtek

Nem azért, mert rosszak vagytok tájékozódásban, hanem mert szemüveg nélkül nem látjátok jól az utcaneveket. Azt a címet is félreolvassátok, ahová érkeznetek kéne. Hogy ez nem a Kunigunda út, hanem a Columbus utca?!

Használjátok a pasitok szemüvegét

Ráadásul tök random. Megkér, hogy tartsátok meg, míg elintéz valamit, ti felveszitek, és olyan jó érzéssel tölt el benneteket, hogy élesebb a kép, hogy alig akarjátok visszaadni. Persze hárítotok minden vádat, ami arra utal, hogy szemüveget kéne szereznetek, hiszen pusztán csak esztétikai okok miatt ragaszkodtok a pasitok szemüvegéhez.

Objektum doboz

Akárhogy is, ne féljetek szemüveges lánnyá változni, higgyétek el, az életetek sokkal könnyebb lesz vele, ráadásul tényleg nagyon divatos darabok vannak már. De ha mégis ódzkodtok tőle, kontaktlencsét is használhattok, csak akkor számoljatok ezekkel a kellemetlenségekkel.

Ajánlott cikkek