Egyéb kategória

5 szupercsinos nagyi, akik vagányabbak, mint ti

Ti hogy képzeltek el egy 80 éves nagyit? Nekem először az ugrik be, hogy otthonkában, kendővel a fején főz az unokáira. Na, hát a következő 5 idős hölgy erre igencsak rácáfol!

vous - 2016.07.15.
5 szupercsinos nagyi, akik vagányabbak, mint ti

Egy brit közvéleménykutatás szerint a fiatalok többsége úgy véli, hogy van egy felső korhatára a tetoválásoknak, a miniszoknyának és szinte mindennek, ami egy kicsit is más, egy kicsit is szórakoztató – írja a Huffington Post. Ezek a nyugdíjasok azonban bebizonyítják, hogy ez koránt sincs így. Most tehát következzen 5 nagyi, aki a közvéleménykutatás eredményeit simán megcáfolja!

„A nők 39 éves koruk után már ne viseljenek miniszoknyát”

Objektum doboz

„Nem illik tetkót varratni 39 éves kor után”

Objektum doboz

Objektum doboz

 „A szűk farmereket, a leggingseket és a kirívó ruhákat is el kell felejteniük”

Objektum doboz

 „Nem illik éjfélig kimaradni azoknak, akik elmúltak 52 évesek”

Objektum doboz

De rengeteg olyan nagyi van még, aki bizony rácáfol az előítéletekre. Ide kattintva megnézhetitek, hogy ez a 90 éves asszony milyen extrém módon ünnepelt a szülinapján. Egy másik 90 éves néni pedig a kemoterápia helyett inkább körbeutazta a világot.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: