Egyéb kategória

Vegyétek birtokba a Szabadság hidat! – kihagyhatatlan júliusi programok

A Szent Gellért téren folyó munkálatok miatt június elején lezárták a Szabadság hidat, amit a budapestiek mérgelődés helyett örömmel fogadtak. Sőt, egyenesen élvezik a kialakult helyzetet, ugyanis a Szabadság híd lett az új Erzsébet tér. A lassan egy hónapja tartó lezárás alatt volt már flashmob, piknik, hídfoglalás, de romantikus csókok helyszíne is a híd.

vous - 2016.07.10.
Vegyétek birtokba a Szabadság hidat! – kihagyhatatlan júliusi programok

A közösségi média természetesen óriási szerepet játszott abban, hogy ennyi emberhez eljutott a híd szabad használata. Mára azonban az emberek spontán, meghirdetett esemény nélkül is ezt a helyszínt választják esti borozgatáshoz, de a Facebookon még így is naponta születnek újabb és újabb programok, amikre akár több ezren is visszaigazolnak.

A jövő heti legjobb összeröffenéseket hoztuk most el nektek, hogy tutira ne maradjatok ki a jóból! 

Eddzük szét a lezárt Szabadság hidat!

Az Eddzük szét a lezárt Szabadság hidat! nevű eseménynek köszönhetően július 12-én este nemcsak szórakozhattok, de mozogattok is. A lezárt hídon kedden este a gyülekező után egy saját testsúlyos intervalledzés veszi kezdetét zenével megfűszerezve. Törölköző és jó hangulat kelleni fog, minden mást a helyszínen megtaláltok! 

Forrás:
MTI Fotó: Kallos Bea

Lemegyünk hídba!

„This is a villámcsődület, nincsenek szervezők, csak ti és a szabadság!” – szól a Lemegyünk hídba! kezdeményezése. Július 14-én este nincs más dolgotok, mint a kedvenc italotokkal és egy jó társasággal karöltve ellátogatni a Szabadság hídra, egy koccintás erejéig. A jókedveteket ne hagyjátok otthon! 

Pesthajnal reunion & hídfoglalás

Július 16-án szombaton délelőtt az új és a régi „hajnalozók” együtt köszönthetik a napot a Pesthajnal reunion & hídfoglalás esemény keretein belül. Keljetek időben, és jógázzatok, relaxáljatok, lazuljatok együtt a többi hídfoglalóval! 

Ajánlott cikkek