Egyéb kategória

Egy tuti kellék, ami nélkül nem lehet teljes egy nyári szieszta

Sosem felejtem el, amikor érettségi után kaptam egy függőágyat a szüleimtől. Már régóta vágytam rá, annyira menő egy cucc volt. Gondoljatok bele: lebegni a semmiben, a levegőben, majd álomba hintázni magatokat – hát menyire jól hangzik már, nem igaz?

vous - 2016.07.09.
Egy tuti kellék, ami nélkül nem lehet teljes egy nyári szieszta

És tulajdonképpen ez így is történt. Évekig hintáztam benne nyaranta, aludtam benne, édeseket álmodtam, majd egy szép nyári napon többen másztunk rá a kelleténél, és leszakadt. Azóta nem lett új, és el is költöztem otthonról az egyetem miatt, de máig elkap a lelkesedés egy függőágy láttán, és igazából csak a megfelelő okra várok, hogy beszerezhessek egyet. Hiszen ha az újszülötteknek is jó, akkor a felnőtteknek is, nem? Ráadásul azóta a sátorgyártást is megreformálta, és ha jót akartok, idén már lebegő sátorban aludtok, ez ellen még a borsószem hercegkisasszonyoknak se lehet kifogásuk kempingezéskor

Mert a függőágy több egy eszköznél, a függőágy maga a szabadság. Bármikor bárhová felakaszthatjátok, és gyönyörködhettek a kilátásban, az égben.

Nézzétek csak, a lehetőségek mennyire végtelenek, és milyen csodás pillanatokat élhettek meg vele!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.