Egyéb kategória

Apró tippek, hogy igazán személyes esküvőtök legyen

Ha közeleg az esküvőtök, biztosan izgultok már, hogy hogyan is ültessétek a násznépet, hogyan dekoráljátok a helyet, milyen legyen pontosan a nagy nap. Néhányan mégis hiányérzettel fejezhetitek be a szervezést, vagy éppen úgy érzitek, hogy hiába a képmegosztó portálok ötletei, inspirációi, valami hiányzik.

vous - 2016.07.08.
Apró tippek, hogy igazán személyes esküvőtök legyen

És tényleg. Hiába tudjátok, melyek 2016 esküvői trendjei, és hiába tudjátok, hogy kicsi vagy nagy lesz, és hiába tudjátok, miképp csempészhettek valami régit, valami kéket az esküvőtökre másképp, valami hiányérzetetek mégis van. Ez pedig abból fakad, hogy nem tudjátok, hogyan vigyétek bele a személyességet a nagy napotokba.

Felejtsétek el a tematikus esküvőket!

Bohém, kerti, vintage, rusztikus – ez mind szép, de ha túl sokáig merültök bele a különféle tematikus inspirációk képeibe, akkor az a fantáziátoknak is határokat szab, pedig az igazán egyedi esküvő ötlete bennetek születik majd meg. Merüljetek, mártózzatok meg az esküvős oldalak híreiben, majd rázzátok le magatokról, és tegyétek félre pár hétre, hogy a saját gondolataitok, vágyaitok is felszínre kerüljenek.

Objektum doboz

Keressétek meg a személyes, ikonikus közös pontokat!

Mindent, ami igazán ti vagytok: Közösen horgásztok? Könyvmolyok vagytok? Odavagytok a Csillagok háborújáért, vagy először egy londoni telefonfülkében csókolóztatok? Rajta! Vigyétek bele ezeket az elemeket is az esküvőtökbe!

Köszönjetek vissza a részletekben ti!

Felejtsétek el az asztalszámozást, helyette az asztalokat nevezzétek el a közös pontok alapján, és a színekben, a dekorációban is köszönjenek vissza ezek a dolgok. Ha féltek, hogy valami nem túl egyértelmű, akkor készítsetek hozzá kicsi útmutatót némi magyarázattal.

Objektum doboz

Éreztessétek, hogy számítanak a vendégek!

Azaz, ha nem 50 fölött van a vendégek száma, próbáljatok meg személyre szabott ajándékot készíteni a meghívottaknak. Nem kell nagy dolognak lennie, de egy találó idézet, tárgy, egy közös emlék felidézése papíron néha nagyobb ajándék, mint bármi más, érezni fogják, hogy ott a helyük, és ez már megágyaz egy nagyon meghitt, kedves hangulatnak.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.