Egyéb kategória

Itt a fincsi partibuborék – pukkasszátok ki a nyelvetekkel!

Amikor gyerekek voltatok, ti is játszottatok buborékfújóval? Gondolom, igen, hiszen mindenkit elvarázsol a szivárványban pompázó gömböcske – most pedig meg is ehetitek őket!

vous - 2016.07.06.
Itt a fincsi partibuborék – pukkasszátok ki a nyelvetekkel!

Megérkezett az alkoholos buborékfújó, ami kiváló partikiegészítője lehet minden nyári bulinak. Az elkészítése pedig a videó alapján egyszerűbb, mint gondolnátok:

Hozzávalók:

  • kukoricaszirup
  • szénsavas ásványvíz/alkohol
  • kevés mosogatószer 

Csupán össze kell kevernetek a hozzávalókat, és már készen is vagytok, indulhat a móka! Mivel azonban kis mennyiségben tartalmaz mosogatószert is – amiből a legjobb organikus eredetűt válsztani –, le azért nem nyelhetitek, de a nyelvetekkel kipukkaszthatjátok a röpködő buborékokat.

Objektum doboz

Címkék: #buborék #fúj
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.