Egyéb kategória

5 ásvány, ami visszaállítja a lelki békéteket

Az ásványok nemcsak gyönyörűek, de számtalan pozitív hatásuk is van az egészségetekre. Minden kő különböző frekvenciájú rezgéseket bocsát ki magából. Ez azért fontos, mert az emberi szervezet egyes szervei is sajátos frekvenciájú rezgéssel működnek, így a megfelelő szerveket a hasonló rezonanciájú kövekkel harmonizálhatjátok. Mutatjuk, mely ásványok segítenek abban, hogy nyugodtak és stresszmentesek legyetek!

vous - 2016.07.05.
5 ásvány, ami visszaállítja a lelki békéteket

A szervek egészséges rezonanciájának eltérését rossz közérzetként, betegségként éljük meg. A betegséget pedig okozhatja saját negatív gondolkodásunk is.
A kövek rezgései lelki síkon is hatékonyan működnek, és feloldják érzelmi gátjainkat, kisimítják testi-lelki-szellemi energiamezőnket. A következő 5 ásványt érdemes beszereznetek akkor, ha vissza szeretnétek állítani a lelki békéteket:

1. Ametiszt

Ez a féldrágakő rendkívül nyugtató hatású, abban segít nektek, hogy elérjétek a meditatív állapotot – írja a Hello Giggles.

Objektum doboz

2. Fekete turmalin

A fekete turmalin elhárít minden negativitást. Különösen akkor jön jól, ha a karrieretekben szeretnétek sikereket elérni – nem árt, ha ebben az időszakban magatoknál hordjátok ezt az ásványt, hiszen segít blokkolni a negatív energiákat, amelyek hatással lehetnek az eredményeitekre.

3. Rózsaszín opál

Ez a rózsaszínes, tejszerű kő, ami olyan, mint egy szivacs tökéletes gyógyszer az összetört szívre. Úgy gondolják, hogy nyugalmat és békét áraszt magából.

Objektum doboz

4. Vörösvasérc

A vörösvasérc abban segít, hogy egyensúlyba hozza az energiáitokat, feloldja a stresszt.

5. Lepidolit

Ha szorongástól szenvedtek, akkor ez az a kő, amire szükségetek van. Segít pihenni és megnyugtat. 

Ajánlott cikkek