Egyéb kategória

5 divattipp, hogy ne legyen unalmas, ha fehér pólót vesztek fel

Imádjuk a fehéret, ez nem is kérdés. Főleg akkor, ha ruha, póló vagy ing formájában hordhatjuk is. De mindig csak uncsin farmerrel vehetjük fel? Dehogyis! Hoztunk is nektek néhány tippet, hogyan hordjátok izgalmasan ezeket az alapdarabokat.

vous - 2016.07.01.
5 divattipp, hogy ne legyen unalmas, ha fehér pólót vesztek fel

Amikor kezdetét veszi a nyár, mindenhol azt halljuk, hogy öltözzünk színesebben, mert az sokkal jobb hangulatot áraszt, és mégiscsak jobban illik a meleg időjáráshoz, mint a sötét színek. Azonban sokan egyáltalán nem szeretjük a színeket, vagy inkább bújunk fekete és fehér ruhadarabokba. Ha így éreztek ti is, a legjobb, ha nem hallgattok másokra, és azt vesztek fel, amiben jól érzitek magatokat. Ha ez egy fehér egyszerű póló, akkor sincs semmi baj. Nem lesz unalmas, pláne, ha feldobjátok néhány izgalmas kiegészítővel.  

Ne féljetek bevállalni a fehér nadrágot, nyugodtan viseljétek a fehér pólótokkal, meglátjátok, az eredmény egyszerre elegáns és laza lesz.

Objektum doboz

A fehér felsőt akár ujjatlan formában is választhatjátok, ami farmerral mindenképpen tökéletes kombináció. Ha vesztek mellé egy extrém cipőt, az csak javít az összképen, ráadásul a magas sarkú köztudottan magabiztosságot is nyújt.

Objektum doboz

A póló és farmer kombináció bármilyen formát ölthet, de ha az extrém cipőket vagy magas sarkúkat nem szeretitek, akkor egy kiegészítővel, pédául egy szép táskával is feldobhatjátok a szettet.

Objektum doboz

Egyes tervezők a szimpla felsőt egy-két fodorral vagy különleges szabással dobják fel. Keressétek az ilyen darabokat, amik még inkább egyedivé teheti az outfiteteket.

Objektum doboz

És természetesen a fehér felső–szoknya kombináció sem maradhat el, ami – mint a nadrág esetében – egyben elegáns és laza kinézetet kölcsönöz.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.