Egyéb kategória

Nagy lehűlés jön: 10 fokot zuhan a hőmérséklet

Igaz, hétvégéig még tart a kánikula, azonban hétfőre 10 fokot zuhan a hőmérséklet.

vous - 2016.06.24.
Nagy lehűlés jön: 10 fokot zuhan a hőmérséklet

Az utóbbi napokon az időjárás emlékeztetett minket arra, hogy milyen is az igazi nyári forróság. Sőt, a hét hátralévő részében kánikula vár ránk, délutánonként a legmelegebb helyeken 35-37 fokot is mutathatnak a hőmérők. A hőség miatt az országos tisztifőorvos csütörtöktől vasárnapig másodfokú hőségriadót rendelt el.

Hétfőn azonban megérkezik a lehűlés: még szombaton 36-37 fokos hőségre számíthatunk, addig hétfőn csak 27 fokos maximum várható, ráadásul zivatarokra is számítanunk kell – írja az Időkép.

Forrás:
időkép.hu

 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.