Világ

„Mindig oda passzol, ahová én szeretném!” – ők a VOUS-lányok kedvenc focistái

Mindenki, de tényleg mindenki Eb-lázban ég, és ebből a VOUS-lányok sem maradhatnak ki. Most viszont képzeletben messzebbre megyünk Franciaországtól, eláruljuk, ki a kedvenc focistánk a világon. Vigyázat: nem (csak) az alapján döntöttünk, ki mennyire cselez jól.

vous - 2016.06.24.
„Mindig oda passzol, ahová én szeretném!” – ők a VOUS-lányok kedvenc focistái

A VOUS-lányok igazán odateszik magukat, ha a foci-Eb-ről van szó. Részt vettünk a mackónadrág-mozgalomban, sőt, megmutattuk a magyar válogatott legjóképűbb játékosait, egyébként pedig minden magyar meccset lelkesen végigszurkolunk. És vállaljuk, szeretjük a focistákat, mert szexik, férfiasak és mert annyira pontosan passzolnak. 

Ami a lányoknál a modellkedés, az a fiúknál a focizás. Sok kislány álmodozik modellkedésről, míg számos fiú focista szeretne lenni. Kicsit mindkét „szakma” tele van sztereotípiákkal, sok a közös pejoratív jelző. Ezekre szerencsére sok focista, akárcsak modell, rácáfol. Ők azok, akik a kisfiúk, kislányok példaképei lehetnek. Ilyenek a magyar válogatott tagjai is, akiknek franciaországi szereplése mesébe illő. Sosem gondoltuk volna, hogy egy győztes meccs ilyen büszkeséggel tölthet el minket, lányokat. Amikor pedig olyan sztorikat lehet olvasni a neten, hogy a kissrácok játék közben nem Messi vagy Ronaldo bőrébe bújnának, hanem Bödék vagy Dzsudzsákok lennének, kicsit a szemünk is könnybe lábad. 

Szóval mi, VOUS-lányok is kezdünk felzárkózni fociból vagy éppen előkotorjuk a múltból azokat a labdarúgókat, akikért mi voltunk odáig. Éppen ezért összeültünk és elmeséltük, kit tartuk a legjobb focistának és kik azok, akiknek nem tudunk ellenállni. (Természetesen azért, mert ragad hozzájuk a labda.)

Nagy Ádám

„Az elmúlt egy évben sűrűn megfordultam a Ferencváros hazai meccsein, és bevallom, kezdetben az új stadion kötött le, később azonban a mindössze 20 éves fiú, Nagy Ádám.”

Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség

A fiatal srácban megvan minden, ami egy igazi sportemberben: küzdőszellem, alázat, tisztelettudás, sőt még ott is sorban állt, ahol az észt osztogatták.

David Beckham 

„Beckham olyan, mint egy jó bor: az idő múlásával egyre jobb pasi lesz.”

Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség

 Mindig oda passzol, ahová én szeretném!  

Manuel Neuer

Reszkessen, aki közelít Neuer kapujához. Csak annyit mondok: nem hiába lett zsinórban háromszor a világ legjobb kapusa. 

Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség

Luís Figo

„Igazából 10 évesen szerettem bele a Barcelona stadionjában, ahol rengeteg kép ki volt állítva. Ott láttam meg őt, és a szerelem azóta is tart…”

Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség

Akkor eldöntöttem, hogy én Figo-drukker vagyok, így azóta megszokásból és hűségből minden világversenyen a portugáloknak drukkolok.

Iker Casillas

„A külseje az egyik első szerelmemre emlékeztetett. Így, ha meglátom a pályán, mindig elfog egy keserédes nosztalgia.”

Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség

Muhamed Bešić 

Néhány éve láttam először a Fradiban, magasan kitűnt a mezőnyből. 

Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség

„2014-ben a bosnyák válogatottal kijutott a világbajnokságra. Itt játszottak Argentína ellen, ahol még Messit is 'levette' a pályáról.”

Ronaldo (Luis Nazário de Lima)

Zseniális volt a pályán, bár úgy nézett ki mindig is, mint egy kövér napközis kisfiú. 

Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség

És ki a ti kedvencetek? Írjátok meg nekünk kommentben!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.