Világ

„Mindig oda passzol, ahová én szeretném!” – ők a VOUS-lányok kedvenc focistái

Mindenki, de tényleg mindenki Eb-lázban ég, és ebből a VOUS-lányok sem maradhatnak ki. Most viszont képzeletben messzebbre megyünk Franciaországtól, eláruljuk, ki a kedvenc focistánk a világon. Vigyázat: nem (csak) az alapján döntöttünk, ki mennyire cselez jól.

vous - 2016.06.24.
„Mindig oda passzol, ahová én szeretném!” – ők a VOUS-lányok kedvenc focistái

A VOUS-lányok igazán odateszik magukat, ha a foci-Eb-ről van szó. Részt vettünk a mackónadrág-mozgalomban, sőt, megmutattuk a magyar válogatott legjóképűbb játékosait, egyébként pedig minden magyar meccset lelkesen végigszurkolunk. És vállaljuk, szeretjük a focistákat, mert szexik, férfiasak és mert annyira pontosan passzolnak. 

Ami a lányoknál a modellkedés, az a fiúknál a focizás. Sok kislány álmodozik modellkedésről, míg számos fiú focista szeretne lenni. Kicsit mindkét „szakma” tele van sztereotípiákkal, sok a közös pejoratív jelző. Ezekre szerencsére sok focista, akárcsak modell, rácáfol. Ők azok, akik a kisfiúk, kislányok példaképei lehetnek. Ilyenek a magyar válogatott tagjai is, akiknek franciaországi szereplése mesébe illő. Sosem gondoltuk volna, hogy egy győztes meccs ilyen büszkeséggel tölthet el minket, lányokat. Amikor pedig olyan sztorikat lehet olvasni a neten, hogy a kissrácok játék közben nem Messi vagy Ronaldo bőrébe bújnának, hanem Bödék vagy Dzsudzsákok lennének, kicsit a szemünk is könnybe lábad. 

Szóval mi, VOUS-lányok is kezdünk felzárkózni fociból vagy éppen előkotorjuk a múltból azokat a labdarúgókat, akikért mi voltunk odáig. Éppen ezért összeültünk és elmeséltük, kit tartuk a legjobb focistának és kik azok, akiknek nem tudunk ellenállni. (Természetesen azért, mert ragad hozzájuk a labda.)

Nagy Ádám

„Az elmúlt egy évben sűrűn megfordultam a Ferencváros hazai meccsein, és bevallom, kezdetben az új stadion kötött le, később azonban a mindössze 20 éves fiú, Nagy Ádám.”

Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség

A fiatal srácban megvan minden, ami egy igazi sportemberben: küzdőszellem, alázat, tisztelettudás, sőt még ott is sorban állt, ahol az észt osztogatták.

David Beckham 

„Beckham olyan, mint egy jó bor: az idő múlásával egyre jobb pasi lesz.”

Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség

 Mindig oda passzol, ahová én szeretném!  

Manuel Neuer

Reszkessen, aki közelít Neuer kapujához. Csak annyit mondok: nem hiába lett zsinórban háromszor a világ legjobb kapusa. 

Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség

Luís Figo

„Igazából 10 évesen szerettem bele a Barcelona stadionjában, ahol rengeteg kép ki volt állítva. Ott láttam meg őt, és a szerelem azóta is tart…”

Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség

Akkor eldöntöttem, hogy én Figo-drukker vagyok, így azóta megszokásból és hűségből minden világversenyen a portugáloknak drukkolok.

Iker Casillas

„A külseje az egyik első szerelmemre emlékeztetett. Így, ha meglátom a pályán, mindig elfog egy keserédes nosztalgia.”

Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség

Muhamed Bešić 

Néhány éve láttam először a Fradiban, magasan kitűnt a mezőnyből. 

Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség

„2014-ben a bosnyák válogatottal kijutott a világbajnokságra. Itt játszottak Argentína ellen, ahol még Messit is 'levette' a pályáról.”

Ronaldo (Luis Nazário de Lima)

Zseniális volt a pályán, bár úgy nézett ki mindig is, mint egy kövér napközis kisfiú. 

Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség

És ki a ti kedvencetek? Írjátok meg nekünk kommentben!

Ajánlott cikkek