Test

Szuperokos tippek, hogy végre rávegyétek magatokat a reggeli sportra

Biztos veletek is előfordult már, hogy elhatároztátok: holnaptól elmegyek reggelente futni/edzeni/jógázni, aztán ez se másnap, se később nem történt meg. Ám ha tényleg komolyan gondoljátok a reggeli sportolást, hoztunk nektek 5 szuper tippet, ami segít abban, hogy rávegyétek magatokat.

vous - 2016.06.21.
Szuperokos tippek, hogy végre rávegyétek magatokat a reggeli sportra

A klasszikus: készítsétek ki a cuccotokat már előző este

Ezt a szabályt már többször is láthattátok leírva, nem véletlenül, mert az egyik legfontosabb dolog, ha komolyan szeretnétek rávenni magatokat a reggeli edzésre. Előző nap minden apróságot szedjetek össze, amire szükségetek lehet, így extra 15 percet aludhattok, motivál, ráadásul kapkodni sem kell!

Hogy mi a gyilkos, a legegyszerűbb, a motiváló és a furfangos módszer? A cikk folytatásából kiderül

joy vous_11

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.