Egyéb kategória

Önbizalom-növelő kontúr: egy smink, ami a lelketeket is megszépíti

A kontúrozás ilyen melegben valószínűleg nem a legfontosabb része a sminketeknek. Pontosan ezért most egy olyan kontúrozást mutatunk nektek, ami nemcsak az arcotokat, de a lelketeket is megszépíti.

vous - 2016.06.22.
Önbizalom-növelő kontúr: egy smink, ami a lelketeket is megszépíti

Olvashattatok már nálunk a legkülönfélébb kontúrokról, Emcsi megmutatta nektek a virágkontúrt és az egész testes kontúrt, Nina pedig a mellkontúrt, és Dettitől is szuper technikákat sajátíthattatok el. De most egy olyan videót mutatok nektek, ami kicsit talán az önbizalmatokat is megerősíti.

Christina egy beauty vlogger, aki most egy olyan sminket készített magának, amihez a kontúrozás során szavak kerültek az arcára. A pozitív jelentésű szavak a highlighter színeivel kerültek fel, a negatívak pedig sötétebb színekkel. A pozitív szavakhoz írta például a testvére nevét és a „kutya” szót. A negatívaknál a „kövér” és a „gyász” szó is felkerült az arcára. Miután felfestette a szavakat, fog egy szivacsot, amivel a negatív és pozitív élményeket elsatírozza. Hogy miért? Mert ezeknek köszönheti, hogy mára az, aki. Ahogy ő fogalmaz:

Erős és szép emberek vagytok, az összes jó, rossz, nehéz, trükkös és szomorú élményetek miatt. Ha ezek alakítanak titeket azokká, akik vagytok, akkor fontosak!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.