Egyéb kategória

Égési sérülést szenvedett lány mutatja meg a smink valódi erejét

A sminkelés szinte minden nő napi rutinjához tartozik. Van, aki csak szolidan szokta, és van, aki erősebben, de a smink igazi hatalmát csak olyankor érezzük át igazán, amikor valaki olyan használja, akinek sokkal nagyobb szüksége van rá, mint nekünk.  

vous - 2016.06.22.
Égési sérülést szenvedett lány mutatja meg a smink valódi erejét

A Nigériából származó Shalom Blac mindössze kilencéves volt, amikor egy teli serpenyő forró olaj ömlött rá és kishúgára. Shalom arca, keze és lényegében szinte az egész teste megégett, soha nem múló traumát okozva a fiatal lánynak. Ahogy idősödött, egyre többet csúfolták Shalomot megégett arca miatt – ez végül odáig fajult, hogy még öngyilkossági kísérlettel is próbálkozott.

Miután egy családtagja segített Shalomnak az Egyesült Államokba költözni Nigériából, a súlyos égési sérülésekkel borított lány megtalálta a megoldást a problémájára, és nagyon rövid időn belül elsajátította a sminkelés minden csínját, trükkjét. Ahogy egyre tökéletesebb sminkeket készített magának, úgy nyerte vissza szépen lassan, lépésről lépésre az önbizalmát a súlyosan traumatizált lány. Az alábbi videóval pedig a smink határtalan hatalmát demonstrálja azáltal, hogy arcának egyik felét érintetlenül hagyja, a másikat pedig valósággal átváltoztatja.

Objektum doboz

Az eredmény egyszerűen elépesztő! Nemcsak Shalom bizonyul kifejezetten tehetséges sminkesnek, hanem jócskán el is gondolkoztatott bennünket. Hiszen mi is használunk sminket nap mint nap, de nem az arcunk elfedésére, hanem csak az előnyös oldalunk kihangsúlyozására. 

Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy csak olyankor mutatkozik meg a smink igazi hatalma, ha valaki olyan használja, akinek ez szó szerint életmentő.    

Ajánlott cikkek