Egyéb kategória

Tuti topok nyárra, minden testalkatra: öltözködjetek könnyedén, de mégis szexisen

Nyáron mi, csajok valahogy még jobban szeretünk öltözködni. Ha terveztek mostanában egy bevásárlókörutat a barátnőtökkel, érdemes szétnézni a topok, felsők osztályán, ugyanis remek darabokat találhattok az idei nyárra.

vous - 2016.06.21.
Tuti topok nyárra, minden testalkatra: öltözködjetek könnyedén, de mégis szexisen

Szerencsére mindenki megtalálhatja a szíve választottját – már ami a topokat illeti –, ugyanis a Purewow minden testalkatra hozott nekünk ruhatippeket. Nézzétek csak, milyen szépek!

Széles vállra

Ha kicsit szélesebb vállal rendelkeztek, ahelyett, hogy kétségbe estek, válasszatok egy letisztultabb felsőt, ami egyensúlyba hozza a testalkatotokat, sőt szép vonalat ad a törzseteknek. Ha ujjatlan felsőt választotok, arra figyeljtetek, hogy ne legyen nagy kivágása a dekoltázsnál, az ugyanis felfelé szélesít, amtől még szélesebbnek fog tűnni a vállatok. Akár ilyen laza, sportos darab mellett is dönthettek:

Objektum doboz

Hosszú törzsre

A jól bevált keresztbe csíkos megoldás itt is kisegíthet, ugyanis ellensúlyozza a magasságotokat. Ezekből is találhattok igazán csini darabot, mint például ez:

Objektum doboz

Alacsony csajoknak

Ha picik vagytok, ne keseredjetek el. Vannak ruhák, amik kifejezetten nektek állnak a legjobban, mint például a V nyakú felsők. Mivel ezek kivágott darabok, felfelé szélesítenek titeket, ennek köszönhetően valamennyivel magasabbnak tűntök majd.

Objektum doboz

Nagy mellekre

Nem biztos, hogy feltétlenül örültök annak, ha nagyon nagy mellekkel rendelkeztek. Ha ez így van, próbáljátok ki a parasztblúzt, ami nem simul a testetekre, ennek köszönhetően nem adja úgy ki a melletek nagyságát, de nem is rejti azt el. Na nem a legrégebbi darabra gondolok, hanem a modernebb típusra, mint ez:

Objektum doboz

Kicsi mellekre

Fanny már írt nektek egy cikket arról, hogyan játszhattok a ruhadarabokkal, hogy a számotokra legideálisabb méretet hozzátok ki a melleitekből. Én csak egy típust mutatok most nektek, ez a jól ismert vállejtős top.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek