Egyéb kategória

Magyar tervező ruháját viseli Beyoncé a nyaralásán

Képzeljétek, Beyoncé magyar tervező ruháját viseli: a Sugarbird kollekciójából Baranyi Ádám kreációját választotta. Szuperül áll neki!

vous - 2016.06.21.
Magyar tervező ruháját viseli Beyoncé a nyaralásán

A jó hírt pedig nem más, mint Dukai Regina osztotta meg velünk, aki bevallotta, könnyeket csalt a szemébe, hogy a világhírű énekesnőn látta viszont azt a ruhát, amit ő maga is viselt. Ezt pedig teljesen megértjük, hiszen ez hatalmas elismerés, amihez gratulálunk!

Nézzétek csak, milyen jól áll Beyoncénak és Reginek is az ominózus maxiruha:

Objektum doboz

Ide kattintva pedig megnézhetitek, milyen Sugarbird-darab tűnt fel idé a Coachellán!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.