Egyéb kategória

Emilia Clarke Insta-posztja bizonyítja, az életben is tűzálló

Emilia Clarke-ról leginkább a Sárkányok anyja, Daenerys jut eszünkbe, aki a Trónok harca-sorozat alatt már többször is bebizonyította, hogy vérbeli Targaryan létére nem árt neki a tűz. A színésznő legutóbbi Instagram-posztja viszont azt sugallja, hogy az életben sem ártanak neki a lángok!

vous - 2016.06.16.
Emilia Clarke Insta-posztja bizonyítja, az életben is tűzálló

Szinte minden, amit Daenerys csinál a Trónok harcában, lenyűgöző, de van egy szuperképessége, amit az összes többinél is jobban irigylünk tőle: egész egyszerűen tűzálló. A jelenleg is futó hatodik évadban például arra használta a képességét, hogy átvegye a hatalmat a dothrakiak felett. Körülbelül így nézett ki a dolog:

Objektum doboz

Ezen kívül többször is átsétált már a tűzön, a sorozat férfirajongóinak legnagyobb örömére: ugyanis a színésznő a dolgok rendje szerint ruha nélkül tűnt elő a lángok közül. Most viszont még érdekesebb dologra bukkantunk: Emilia Clarke legújabb Instagram-posztja szerint ugyanis az életben is bír ezzel a különleges képességgel! A képen egy csillagszóróval szerepel, amit csupán centiméterek választanak el a színésznő bőrétől. Íme a kép:

Objektum doboz

Látjátok? A félelem árnyéka sem látható Emilia Clarke arcán, pedig tudjuk, hogy a csillagszórókból apró szikrák pattannak ki, amik bizonyára égetik a bőrét. Ennek semmi jelét nem látni a színésznő mosolyán, sőt, leginkább Daenerysre hasonlít, aki kifejezetten otthonosan érzi magát a lángok közelében.

 Az egyszer biztos: nemcsak Daenerys, de Emilia is tud bánni a tűzzel! 

Ajánlott cikkek