Egyéb kategória

Jó hír a halimádóknak: megérkezett a szusifánk

A fánk egy olyan édesség, amit sosem lehet megunni, különböző töltelékek, díszítések, mázak teszik ellenállhatatlanná a kis tésztagyűrűket. De mostantól már nem csak édes formában kapható: megérkezett a szusifánk.

vous - 2016.06.15.
Jó hír a halimádóknak: megérkezett a szusifánk

A halimádóknak kedvez a legújabb fánkőrület, megérkezett a ugyanis a szusiból készült édesség fánk. Pillanatok alatt kész, sőt, receptje hasonlóan egyszerű, mint a szusié, csupán annyiban különbözik, hogy fánk formájúvá alakítják az elkészült finomságot – írja a Bustle. Ha ti azonban mégis a hagyományos fánkoknál maradnátok, akkor próbáljátok ki ezeket a csodálatos galaxisfánkokat.

Az Instagram arról árulkodik, hogy az újdonságra nagyon is vevők az emberek

Objektum doboz

Címkék: #fánk #sushi
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.