Egyéb kategória

Motiváló tetoválásokkal ragasszátok magatokra a jókedvet!

Gondolom, mind voltatok már úgy, hogy azt éreztétek, ha most azonnal nem kaptok egy csöppnyi biztatást, akkor kész, vége, jön az összeomlás. Jó esetben mindig van valaki, akit felhívhattok, aki egy jól irányzott mondattal, szóval átlendít benneteket a holtponton. De mi van a rossz esettel?
vous - 2016.06.12.
Motiváló tetoválásokkal ragasszátok magatokra a jókedvet!

Nos, úgy tűnik, hogy ez másnak is eszébe jutott, és kitalálta a felragasztható tetoválásokat, amelyek úgy néznek ki, mint egy ragtapasz. Elvégre egy ragtapasz minden sebet összetart és begyógyít, nem igaz? Csakhogy ezeken a tapaszokon olyan biztató szavak vannak, mint hogy:

  • „tarts ki”
  • „nézz előre”
  • „egyszerre csak egy lépést”
  • „érsz annyit”
  • „erő”

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szuper ötletnek tűnik, hiszen mindenkinek elkél néhanapján egy-egy biztató szó. De ha ez mégsem jön be, akkor a cicás tetoválások tuti feldobnak, hiszen nem véletlenül imádjuk a macskás dolgokat!

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.