Egyéb kategória

A nadrágszoknya reneszánszát éli – így hordjátok

Mennyire elcsépelt már az a mondás, hogy a divat ismétli önmagát, de mennyire igaz is! Emlékeztek még anyukátok nadrágszoknyáira? Bennem élesen él az emlék, amikor kislány voltam, és ha anyukám nadrágszoknyát vett fel, úgy éreztem, ő a legcsinosabb nő a világon. 2016-ban pedig ti fogjátok így érezni magatokat, ha nadrágszoknyába bújtok.
vous - 2016.06.09.
A nadrágszoknya reneszánszát éli – így hordjátok

A nadrágszoknya hivatalosan is reneszánszát éli. Victoria Beckhamtől Kim Kardashianig mindegyik sztárcsaj szívesen hordja ezt a nagyon hálás darabot. Elsősorban az elegáns stílust kedvelő csajok favorizálják, de szerintem a vagányabb lányoknak is érdemes kipróbálni a nadrágszoknyát, akár tornacipővel, akár szandállal. Elhoztam nektek a legszebbeket.

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.