Egyéb kategória

Takács Nóra Csodabogár lett – teljesítsük együtt a beteg gyerekek álmait!

Képzeljétek, Takács Nóra hivatalosan is Csodabogár lett! Hogy ez miért jó? Mert olyan gyerekek kívánságait teljesítheti, akik valamilyen súlyos betegségben szenvednek. Sőt, nemcsak ő segíthet, hanem ti is!
vous - 2016.06.06.
Takács Nóra Csodabogár lett – teljesítsük együtt a beteg gyerekek álmait!

A Csodabogarak a Csodalámpa Alapítvány sportoló nagykövetei, akik „örökbefogadásra” kínálják fel a lefutott kilométereiket barátaiknak, rokonaiknak, ismerőseiknek, munkatársaiknak, akik támogatásukkal hozzájárulnak a csodalámpás gyerekek öröméhez!

Idén Nóra IRONGIRL-futását a gyerekeknek ajánlja fel, értük teszi meg a kilométereket és arra kér minden Jónőt és VOUS-lányt, hogy aki teheti, segítsen neki az adománygyűjtésben.

Nóra kijelölt célja a Csodabogarak között: 50.000 Ft 56 nap alatt.

Ide kattintva ti is támogathatjátok egy beteg gyermekek álmának megvalósulását. Tudjátok, a kis segítség is nagy segítség! Ha pedig ti is Csodabogárként szeretnétek versenyezni, csak egy kattintásnyira vagytok a lehetőségtől.

Forrás:
Molnár Anikó
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!