Egyéb kategória

A bevállalós nagyi extrém módon ünnepelte a 90. születésnapját

Ha valaki megéli a 90. születésnapját, már önmagában nagy szó. Beth Roberts azonban többre vágyott ezen a jeles napon, mint limonádéra, tortára és egy szolid születésnapi zsúrra: az öreg hölgy ugyanis hihetetlen merészségéről téve tanúbizonyságot kiugrott egy repülőből a 90. szülinapján!
vous - 2016.06.07.
A bevállalós nagyi extrém módon ünnepelte a 90. születésnapját

Az ejtőernyőzés még az extrém sportokon belül is abba a kategóriába esik, amihez bizony kell egy jó nagy adag bátorság. Biztos vagyok benne, hogy sokan közületek félnétek kipróbálni, nincs is ebben semmi szégyellnivaló, én is nemet mondanék rá. A kilencvenedik születésnapját ünneplő öreg hölgy, Beth Roberts azonban túltett mindannyiunkon bátorság dolgában, amikor úgy döntött, holmi születésnapi partik helyett inkább kiugrik egy repülőgépből, hogy kipróbálja, milyen a saját testével átszelni a felhőket–– írja a Little Things.

Majdnem egy percig volt a szabadesés állapotában, mielőtt kinyílt volna az ejtőernyő, hogy az öreg hölgy biztonságos körülmények között érhessen földet. Beth saját elmondása szerint annyira élvezte az ejtőernyőzést, hogy mindenképp meg szeretné ismételni – úgyhogy már meg is van, mi lesz a program a következő születésnapján! Az eseményről videó is készült, szóval itt az ideje egy kis bátorságot ellesni Beth Robertstől, ezt figyeljétek!

Nos, lányok, utána mernétek csinálni? 🙂

Ajánlott cikkek