Egyéb kategória

Egy tárgy, amivel becsempészhetitek az extravaganciát a lakásba

Be kell vallanom, engem nem szabad bent hagyni az afféle „mindenes” boltokban, mert félő, hogy a bugyimat is elcserélném akármire. Tudjátok, azokra a boltokra gondolok, ahol lakberendezési dekortól kezdve a jegyzetfüzetig minden van.
vous - 2016.06.05.
Egy tárgy, amivel becsempészhetitek az extravaganciát a lakásba

Azért szeretem ezeket az üzleteket, mert mindig van valamilyen szemet gyönyörködtető tárgy, amit rögtön magammal vinnék, és legalább ötféle módon tudnám használni. Legutóbb egy drótkosáron akadt meg a szemem, és azóta vele álmodom. Ha legközelebb megyek, akkor valószínűleg a kosaramban landol majd, az erkélyre szánom. Ha pedig erkély, itt kaphattok segítséget, hogyan dekoráljátok a teraszotokat nyárra!

A drótkosarak, úgy tűnik, most nagyon menő lakáskiegészítők, lehetnek rusztikusak, szögletesek, kerekek, és helytállnak újságtárolóként, fürdőszobában törölközőtartóként, de még virágkaspóként és asztalként is. A választék igazán nagy, akárcsak az, hogyan használjátok fel, így megkockáztatom, hogy most sokáig ez lesz mindenki kedvenc dekortárgya, hiszen egyetlen darab is igazi extravagáns hangulatot csempész a lakásotokba.

Íme, egy kis inspiráció hozzá!

Apropó, a giccs is nagyon menő!

Egy viháncoló éneklő hal a falon? Csicsás tányérok? Na ne! – gondolnátok, hiszen belénk ivódott, hogy a giccs rossz dolog, ízléstelen, és akinek tetszik, annak semmi stílus- vagy esztétikai érzéke nincsen. Szerintem ezt a rossz berögződést ideje elfelejtenetek, és Mojzes Nórára hallgatnotok, aki elárulja nektek itt, hogyan lehet pár mókás tárgyból remek geg a lakásotokban! Kattanjatok rá a giccsre, és fakasszatok mosolyra mindenkit, aki belép a lakásotokba!

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!