Egyéb kategória

Egy tárgy, amivel becsempészhetitek az extravaganciát a lakásba

Be kell vallanom, engem nem szabad bent hagyni az afféle „mindenes” boltokban, mert félő, hogy a bugyimat is elcserélném akármire. Tudjátok, azokra a boltokra gondolok, ahol lakberendezési dekortól kezdve a jegyzetfüzetig minden van.
vous - 2016.06.05.
Egy tárgy, amivel becsempészhetitek az extravaganciát a lakásba

Azért szeretem ezeket az üzleteket, mert mindig van valamilyen szemet gyönyörködtető tárgy, amit rögtön magammal vinnék, és legalább ötféle módon tudnám használni. Legutóbb egy drótkosáron akadt meg a szemem, és azóta vele álmodom. Ha legközelebb megyek, akkor valószínűleg a kosaramban landol majd, az erkélyre szánom. Ha pedig erkély, itt kaphattok segítséget, hogyan dekoráljátok a teraszotokat nyárra!

A drótkosarak, úgy tűnik, most nagyon menő lakáskiegészítők, lehetnek rusztikusak, szögletesek, kerekek, és helytállnak újságtárolóként, fürdőszobában törölközőtartóként, de még virágkaspóként és asztalként is. A választék igazán nagy, akárcsak az, hogyan használjátok fel, így megkockáztatom, hogy most sokáig ez lesz mindenki kedvenc dekortárgya, hiszen egyetlen darab is igazi extravagáns hangulatot csempész a lakásotokba.

Íme, egy kis inspiráció hozzá!

Apropó, a giccs is nagyon menő!

Egy viháncoló éneklő hal a falon? Csicsás tányérok? Na ne! – gondolnátok, hiszen belénk ivódott, hogy a giccs rossz dolog, ízléstelen, és akinek tetszik, annak semmi stílus- vagy esztétikai érzéke nincsen. Szerintem ezt a rossz berögződést ideje elfelejtenetek, és Mojzes Nórára hallgatnotok, aki elárulja nektek itt, hogyan lehet pár mókás tárgyból remek geg a lakásotokban! Kattanjatok rá a giccsre, és fakasszatok mosolyra mindenkit, aki belép a lakásotokba!

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.