Egyéb kategória

7 nyomós indok, amiért még mindig imádjuk a beach-hullámot

Azt már rég tudjuk, hogy az egyik legpraktikusabb és egyben a legtrendibb nyári hajviselet a beach-hullám. Tudjátok, amikor annyira természetesen hullámos a hajatok, mintha a napon száradt volna meg a tengerparton. Nos, ez a trend már 2015-ben is hódított, és idén is velünk maradt.
vous - 2016.06.05.
7 nyomós indok, amiért még mindig imádjuk a beach-hullámot

Szerencsére, hiszen ennyire praktikus hajtrend még sosem létezett. Ha nyaraltok, tulajdonképpen nincs gondotok a hajatokra, viszont könnyedén elkészíthetitek otthon is. Tudják ezt jól a legtrendibb sztárcsajok is, hiszen ők sem tudnak leszokni a beach-hullámokról. Legyen akár vörös szőnyeg, akár egy vásárlós nap, szívesen viselik ezeket a természetes hullámokat.

Chrissy Teigen

Rosie Huntington-Whiteley

Jessica Alba

Blake Lively

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.