Egyéb kategória

7 nyomós indok, amiért még mindig imádjuk a beach-hullámot

Azt már rég tudjuk, hogy az egyik legpraktikusabb és egyben a legtrendibb nyári hajviselet a beach-hullám. Tudjátok, amikor annyira természetesen hullámos a hajatok, mintha a napon száradt volna meg a tengerparton. Nos, ez a trend már 2015-ben is hódított, és idén is velünk maradt.
vous - 2016.06.05.
7 nyomós indok, amiért még mindig imádjuk a beach-hullámot

Szerencsére, hiszen ennyire praktikus hajtrend még sosem létezett. Ha nyaraltok, tulajdonképpen nincs gondotok a hajatokra, viszont könnyedén elkészíthetitek otthon is. Tudják ezt jól a legtrendibb sztárcsajok is, hiszen ők sem tudnak leszokni a beach-hullámokról. Legyen akár vörös szőnyeg, akár egy vásárlós nap, szívesen viselik ezeket a természetes hullámokat.

Chrissy Teigen

Rosie Huntington-Whiteley

Jessica Alba

Blake Lively

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.