Egyéb kategória

Ezért nem lájkolnak titeket a közösségi oldalakon

Senki sem tökéletes, még ha a Facebook-képein annak is tűnik. Se kívülről, se belülről. Persze nagyon szeretnénk elhitetni az ismerőseinkkel, hogy mi mindig tökéletesen nézünk ki, egészséges ételeket fogyasztunk, és csak a legtrendibb helyekre járunk. De van, amikor hiába a „tökéletes” online élet, nem jönnek a lájkok.

vous - 2016.06.03.
Ezért nem lájkolnak titeket a közösségi oldalakon

Kár lenne tagadni, az egyik legrosszabb érzés, amikor feltöltünk a közzöségi oldalakra egy „tökéletes” képet, de a lájkok csak nem jönnek. Nos, ennek több oka is lehet, ezeknek próbáltam most utánajárni.

Az alapfeltevés ugyebár az, hogy a barátnőktől, barátoktól már van egy-egy biztos lájkunk, ők lájkolnak, ha kell, ha nem. Aztán várható a lájk az olyan távolabbi ismerősöktől is, akiket mi is mindig lájkolunk. Arról, hogy kitől mit jelent a lájk, itt olvashattok bővebben.

Most viszont jöjjenek a konkrétumok, amiért nem lájkolnak minket a közösségi oldalakon! Ha magatokra ismertek, meg is van a válasz, hol késik a lájk.

1. Túl sok kép

Az megvan, amikor valaki naponta feltölt magáról egy szelfit? Teljesen felesleges. Unalmas lesz minden reggel az ő fejére ébredni. Már csak azért sem lájkolnák.

2. Drámakirálynő

Rálépnek a lábára a buszon – kiposztolja. Új képet töltött fel az expasija új barátnője, lesavazza egy Facebook-posztban. Egyest kapott bioszból – kiposztolja. OMG.

Forrás:
giphy.com

3. A megosztó

Belemegy értelmetlen kommentháborúkba. Helló, ezt látják az ismerőseitek is! Ja, és mindent megoszt. Játékokat, Facebook-horoszkópot, és a „a tudd meg, mi a pornósneved”-et is.

4. A lusta

Az az ember, aki bár aktív a közösségi oldalon, de sosem válaszol a kommentekre, nem bonyolódik bele beszélgetésekbe, magának való. Nem pazarlunk rá lájkot.

5. Túl közvetlen

Az a felhasználó, akinél úgy érezzük, ciki lenne belájkolni a képét, posztját. Túl sok információt kapunk róla, olyat is, amit nem akarnánk tudni.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.