Intim

A legnagyobb hibák, amiket a legtöbb pasi elkövet szex közben

Bajban vagyok. Fel kellene vezetnem a témát, de elég egyértelmű már a cím is. Pasik, szex, hiba. Írjam azt, hogy mindent a pasik rontanak el, ők felelősek a rossz szexért? Ez nem igaz. De vannak olyan dolgok, amiket bizony ők baltáznak el a nagy pillanat közben.
vous - 2016.06.02.
A legnagyobb hibák, amiket a legtöbb pasi elkövet szex közben

A jó szexhez 3 dolog kell. Egy pasi, egy nő és egy rettentően erősen működő vonzalom, kémia. Pontosítok: egy nő, kémia, és egy pasi, aki ezeket a hibákat nem követi el szex közben.

1. Nehezen engedik át a vezető szerepet

Mivel úgy gondolják, ők a pasik, nekik kell irányítani. Bár sokszor, sok helyen hangoztatják, hogy szeretik, ha egy nő irányít. Nem, nem szeretik. Nem is hagyják.

2. Nem kérdeznek

Nem kérdezik meg, hogy lehet-e azt, lehet-e oda, jólesik-e. Ha pedig nem a válasz, akkor jön a hiszti. És még mi érezzük rosszul magunkat, hogy megöltük a pillanatot.

Forrás:
giphy.com

3.Vagy túl sokat, vagy egyáltalán nem beszélnek szex közben

Nem tudom eldönteni, melyik a rosszabb…

4. Semmi előjáték

Ember, még a pornófilmekben is van simi!

Forrás:
giphy.com

5. Markolás

Helló, a női test nem az aranylabda!

Tisztelet a kivételnek!

Címkék: #férfiak #hiba #szex
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!