Egyéb kategória

Lesz folytatás: már forog a Válótársak 2. évada

Jó hírem van a Válótársak című sorozat rajongóinak! Eddig még csak sejteni lehetett, de most már biztos: lesz második évad. A forgatások már elkezdődtek.
vous - 2016.06.01.
Lesz folytatás: már forog a Válótársak 2. évada

Nagy rajongója vagyok, az RTL Klub Válótársak című sorozatának, így nagyon szomorú voltam, amikor véget ért az első évad. Bár a sztorit nem zárták le, így gyanítható volt, hogy lesz folytatás. Lesz bizony!

A sorozat egyik főszereplője, Lengyel Tamás osztott meg egy képet a Facebook-oldalán, miszerint május 30-án elkezdődött a Válótársak 2. évadának forgatása. YEEE!

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor kezdik vetíteni az új részeket, de valószínűleg 2016 őszén ismét látni fogjuk egyik kedvenc sorozatunkat.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!