Egyéb kategória

Időjárás: jégesővel és felhőszakadással érkezik a június

A forró májusi hétvége után úgy tűnik, záporokkal és zivatarokkal érkezik a június. Bizony, ismét szükségünk lesz az esernyőkre és a gumicsizmákra, ugyanis a nyár első hete sajnos az esőzésről szól majd – viszont legalább fázni nem fogunk!
vous - 2016.05.30.
Időjárás: jégesővel és felhőszakadással érkezik a június

Bár a hétvégén már kaptunk egy kis ízelítőt a nyárból, úgy néz ki, egész héten záporokra és zivatarokra kell számítanunk. Több megyére figyelmeztető előrejelzést adtak ki.

Délelőtt az északkeleti megyékre szorul vissza a csapadékzóna, de ezt követően a nappali gomolyfelhő-képződés során várhatóan a Dunától keletre újabb hullámban számíthatunk szórványos zivatarok kialakulására. Helyenként felhőszakadás és 60-70 km/h feletti szél, illetve néhol jégeső társulhat a zivatarokhoz. Délután egyes zivatargócokhoz az ország északkeleti harmadán 80 km/h-t meghaladó szél és nagy méretű jég is előfordulhat az intenzív csapadék mellett – írja az met.hu.

De ne keseredjetek el, az esős időnek is vannak jó oldalai, sőt, az igazi esőkirálylányok ezt a 10 perces csodasminket is bevethetik!

Forrás:
pixabay.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.