Egyéb kategória

3 lépés, és a csokrotok tökéletesen fog mutatni a vázában

Kaptok egy gyönyörű csokrot, és a legszebb vázátokba szeretnétek rakni, de nem tudjátok, hol kell elvágni, hogy tökéletesen mutasson majd az asztalotokon? Akkor ez a cikk nektek szól, hoztunk ugyanis egy könnyű trükköt a probléma megoldására.

vous - 2016.05.29.
3 lépés, és a csokrotok tökéletesen fog mutatni a vázában

Ahhoz, hogy egy csokorban napokig tudjatok gyönyörködni, a legfontosabb lépés, hogy a megfelelő hosszban vágjátok el a virágok szárát, és beleférjenek a vázátokba. De ha eddig még nem sikerült eltalálni a pontos méretet, akkor megmutatom, hogyan csináljátok a PureWow javaslata alapján.

1. Váza

Első lépésként válasszátok ki a kedvenc vázátokat, amibe belefér a csokor, és legjobban passzol a virágokhoz.

Forrás:
pixabay.com

2. Mérés

Fektessétek a vázátokat az asztalra, és tegyétek le mellé a csokrot. Mérjétek össze, és vágjátok el a szárakat, ahol a váza alja van.

Forrás:
pixabay.com

3. Vázába helyezés

Állítsátok fel a vázátokat, és tegyétek bele a csokrot, a virág pont annyira fog kilógni belőle, amennyire kell.

Forrás:
pixabay.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.