Egyéb kategória

A bikini, amit soha, de tényleg soha ne viseljetek!

Bikinitrendek jönnek-mennek, az pedig, hogy milyen stílusú fürdőruhát viseltek a strandon a ti döntésetek. Viszont ha elfogadtok egy tanácsot, akkor a farmer hatású bikinit örökre száműzitek a ruhatáratokból.
vous - 2016.05.26.
A bikini, amit soha, de tényleg soha ne viseljetek!

Az idei nyár legtrendibb plus-size fürdőruháit már megmutattuk nektek, most viszont azt is elárulom, melyik az a bikini, amit soha ne viseljetek. Szerintem a divat szubjektív, viszont a farmerbikini nem az! Annyira ’90-es évek, hogy már fáj. Kislánykoromban nekem is volt, de szerencsére azok az idők már elmúltak, és remélem, soha többé nem látjuk viszont.

A farmer hatású fürdőruha tulajdonképpen indokolatlan a strandon, attól függetlenül, hogy a farmer most fénykorát éli. Farmer, farmer mindenhol, de ne a strandon.

Mutatok pár képet, és garantáltan elmegy a kedvetek a farmer hatású bikinitől.

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.