Egyéb kategória

Japán, te csodás! Nézegessétek a képeket, míg azt nem érzitek, hogy ott vagytok

Japán pont az a hely, ahová azoknak érdemes elmenni, akik tényleg egy igazi kultúrsokkra vágynak, és akik egyúttal nem bánnák, ha el is mélyülhetnének a zenben. Japánban ugyanis mindkettőt megkaphatjátok.
vous - 2016.05.22.
Japán, te csodás! Nézegessétek a képeket, míg azt nem érzitek, hogy ott vagytok

Míg egyes részein alig lehet látni a szmogtól, és az utca tele van emberekkel, a szemetekben pedig villognak a város fényei, és tobzódtok a piacok kínálatában és sokszínűségében, addig a valódi természeti kincsek, a nagy japánkertek, templomok pont az ellentétei, ahol csak annyi a dolgotok, hogy meditatív állapotba nézegessétek magatokat cseresznyevirág-hullás közben. Ezt most is megtehetitek néhány képen keresztül!

Így juthattok el olcsón Japánba!

Igaz, nem olcsó mulatság pont Japánba eljutni, de egészen könnyű zsebből is megúszhatjátok, ha résen vagytok, és figyelitek a budapesti programokat. 2007 óta ugyanis már az ELTE Füvészkertben is átélhetitek a japán hangulatot a Sakura Ünnepen. Idén Juci is kinézett a cseresznyevirágzásra, mesélt is nektek róla, jövőre pedig ti se maradjatok hoppon, tartsátok észben, hogy van ilyen is!

Shibuya. There is always crowded place. #TokyoSomewhere #fujifilmxt1 #RNIfilms #streetphotography

Keisuke Higashio (@_keisuke.h) által közzétett fénykép,

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.