Egyéb kategória

Pasikérés: megkérte az énekessrác kezét egykori rajongója

Lányok, csak ritkán fordul elő az életben, hogy igazán nagy szerencsénk van. Mikor Louisa találkozott Robbal, először nem tudta megmondani, hogy honnan olyan ismerős neki a fiú. Aztán rájött, hogy egy poszterről, ami 12 éves korában ott lógott a szobája falán. Most pedig, évekkel később az énekesből és a rajongóból az egyik legboldogabb szerelmespár vált – annyira boldog, hogy Louisa úgy döntött, megkéri Rob kezét.
vous - 2016.05.18.
Pasikérés: megkérte az énekessrác kezét egykori rajongója

Dereng nektek egy olyan nevű fiúbanda, hogy Lexington Bridge? Amerikai–német fiúegyüttes voltak, a hagyományos, 5 fős felállásban, 2006–2009-ig működtek. Én még emlékszem egy számukra, talán ez volt a leghíresebb, szóval ha csak fel kellene frissíteni a memóriátokat, kattintsatok ide!

Az együttes egyik tagjának, Robnak (a videóban a szőke tarajos) egy tizenkét éves kislány volt a legnagyobb rajongója. Ki is tette szobájának a falára a poszterét, és éveken át nézte a fiút elalvás előtt. Aztán ahogy teltek az évek, a banda lassan eltűnt a süllyesztőben, el is feledkezett róla.

De évekkel később, már felnőttként, megismerkedett egy sráccal, aki nagyon ismerősnek tűnt neki. Végül akkor jött rá, kivel áll szemben, amikor a fiú elmondta, hogy régebben egy fiúegyüttesnek volt a tagja. A történet érdekessége nemcsak az, hogy Louisának sikerült az, amire a legtöbb női rajongó a leginkább vágyik, hanem hogy Rob is szinte első látásra beleszeretett a lányba. Most pedig, évekkel később Louisa a tradíciókat félredobva arra készül, hogy megkérje Rob kezét.

Louisa és Rob két évet töltöttek együtt szerelmespárként, most pedig olyan boldogok, mint még soha, hiszen valóra vált az álmuk: megtalálták életük párját. Nem kevés bátorság kell ahhoz, hogy mi, nők kérjük meg a pasi kezét, de Louisa annyira biztos volt Rob válaszában, hogy vállalta a kockázatot és az ezzel járó stresszt. Rob pedig természetesen igent mondott, épp, ahogy egykori rajongója remélte.

Ha ezen a videón nem érzékenyültök el, akkor semmin sem fogtok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.