Egyéb kategória

Hála az egyik legismertebb gyorsétteremnek, jön a hamburgeres szauna vagy épp szaunás hamburger (?!)

A török szaunákban sós joghurtital követi a lazítást, Koreában tojásételeket fogyaszthatnak a szaunázók, az ilyesminek mindenhol más a hagyománya. Azt azonban sosem gondoltuk volna, hogy egyszer még a Whopper menü lesz a szaunázás utáni étek!
vous - 2016.05.16.
Hála az egyik legismertebb gyorsétteremnek, jön a hamburgeres szauna vagy épp szaunás hamburger (?!)

Egy finn Burger King nemrég kitüntetést kapott, miután szaunát nyitott vendégei számára – írja a New York Post. A vásárlók ezentúl a cég színeibe öltöztetett padsorokon heverhetnek, Burges King-es köntöst viselve, sőt még videojátékokat is játszhatnak! A Burger King ételeit természetesen ebben a helyiségben is fogyaszthatják, ugyanis az éttermi dolgozók az étkezőrész és a szauna között ingáznak, de idővel tableteket szeretnének felszerelni a szaunába, hogy a kikapcsolódni vágyók közvetlen rendeléseket tudjanak leadni.

Mivel Finnországban három főre jut egy szauna, logikus, hogy a gyorsétteremlánc alkalmazkodni próbál a lakosok igényeihez. Ráadásul náluk ennek a társasági életben is hagyománya van: a finnek gyakran szerveznek baráti, de még munkahelyi találkozókat is szaunákba. Ez számunkra persze kissé furcsa lehet, mivel Finnországban a szaunázásra majdnem mindig meztelenül kerül sor.

Ráadásul nem a Burger King az első gyorsétterem-hálózat, ami furcsaságokkal próbálkozik. Pár hete a KFC például csirkeízű körömlakkot dobott a piacra – ahogy azt meg is írtuk nektek. Ki tudja, milyen ötlettel állnak elő legközelebb.

Addig is, ha imádjátok a Whopper menüket, és jól bírjátok a szaunázást is, reménykedhettek, hogy nemsokára hozzánk is megérkezik a Burger King-féle mennyország!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.