Egyéb kategória

Az első szerelem örökké tart? – ennyien maradnak együtt

Nem tudom, hányan éltek éppen az első szerelmetekkel párkapcsolatban, és hányan kaptátok meg, hogy nem baj, majd elmúlik, jön egy másik, úgysem ő lesz a férjed, elsőnek jó lesz, túl kell lenni az első szerelmen. De létezik tényleg olyan, hogy az első egyben az igazi is?
vous - 2016.05.15.
Az első szerelem örökké tart? – ennyien maradnak együtt

Most kiderül az IllicitEncounters, randioldal házasoknak (Hogy mi???….) kutatása alapján, hányan élnek az Egyesült Királyságban első szerelmükkel. Az 1000 fős kutatás azt az eredményt hozta, hogy 25% az első szerelmével él. Ha körülnéztek a közvetlen környezetetekben, akkor nem az a jellemző, hogy minden negyedik pár az első szerelem óta van együtt, sőt egyenesen ritkaságnak számít, ha valaki megtalálja élete párját elsőre, ám az adatok alapján azonban van esély rá – írja a Bustle.

Persze ez nem jelenti azt, hogy közben nem voltak szünetek vagy kisebb nagyobb kalandok. Lehet, hogy évekkel később találkozott a pár, és újra fellobbant a láng.

Forrás:
pexels.com

Én már több mint hét éve élek párkapcsolatban, és ő az első nagy szerelem az életemben. Számtalanszor szembesülök megdöbbent tekintetekkel, amikor elmondom valakinek, hogy már ennyi ideje együtt vagyunk. Egyrészt a hosszú idő miatt, másrészt pedig azért, mert ő az első.

De miért kellene elmúlnia az első szerelemnek? Nincsenek rá törvények. Ha valami működik, akkor ne lépjünk tovább csak azért, hogy több tapasztalatot szerezzünk. Az első, igazi, nagy szerelmetekkel is átélhettek ugyanolyan helyzeteket, mint új pasikkal, az évek során ti is változtok, és különböző szituációkban mindenki máshogy cselekszik.

Legyetek hálásak azért, hogy nektek elsőre sikerült megtalálni azt a személyt, akit mások évekig keresnek sok-sok kudarccal és fájdalommal.

Ne érezzétek cikinek, ha az első szerelmetekkel vagytok. Hallgassatok a szívetekre mindig, és amíg azt diktálja, hogy egymás mellett van a helyetek, addig az úgy is van.

Címkék: #első szerelem
Ajánlott cikkek