Egyéb kategória

Ezt az 5 dolgot kell megtennetek reggel, hogy sikeresek legyetek

Tudom, tudom, már a gondolat is borzasztó, hogy 9 óra előtt kelljen kelnetek, de lehet, hogy mégis érdemes rászoknotok a korai kelésre, azt mondják ugyanis, hogy ebben is rejlik a siker titka.
vous - 2016.05.08.
Ezt az 5 dolgot kell megtennetek reggel, hogy sikeresek legyetek

A Business Insider szerint ugyanis van 5 apró dolog, ami bizonyítottan hozzátesz a sikeres emberré válásotokhoz, igaz, ezt a 5 dolgot mind reggel 9 előtt kell megtennetek. Ha nagyon nem megy az átállás a reggeli kelésre, akkor lehet, hogy egy jó kis szundiedzéstervre van szükségetek!

Forrás:
pexels

Keljetek fel nagyon korán!

Fájdalmasan hangzik, tudom, de egy időmenedzsment-szakértő, Laura Vanderkam kutatása szerint a vezetők közül szinte mind, a 90%-uk már reggel hatkor felkel, és kipattan az ágyból. Azt is kiderítette, hogy azokat az alkalmazottakat jobb színben látják a főnökök, akik korán járnak be dolgozni.

Nyújtózkodjatok!

Bármennyire is jobban esik az ébresztő hangjára összegömbölyödni, változtassatok a rutinotokon, és nyújtózkodjatok, amennyire csak bírtok. A testetek ugyanis hatással van a gondolkodásotokra, és így sokkal magabiztosabban kezditek majd a napot.

Tornázzatok!

Tudom, a reggeli edzéskor ezek a gondolatok szaladnak át a fejeteken, de ettől függetlenül csak jót tesztek magatokkal. Fittebbek lesztek, és bármilyen hektikus munkanap elé is néztek, a mozgás lecsillapítja az idegrendszereteket is. Apropó, nem tudjátok, mire tornázzatok? Itt visszanézhetitek az összes Torna(N)órát!

Reggelizzetek!

Tudom, ezt is unjátok már, de a reggeli kihagyhatatlan része az étkezéseteknek. Ha már reggel beviszitek a megfelelő mennyiségű energiát és tápanyagot, sokkal strapabíróbbak lesztek, és kevésbé lesztek ingerlékenyek.

Kezdjetek a legmelósabb munkával!

Tévedés, hogy azzal kéne kezdenetek, ami a legkevesebb időráfordítást igényli, ugyanis, ha azt hagyjátok a végére, akkor nem marad rá energiátok, sem pedig kedvetek nem lesz hozzá. Kezdjetek tehát a legnehezebb feladatokkal!

Címkék: #karrier #reggel #siker
Ajánlott cikkek