Egyéb kategória

Így varázsoljatok magatoknak nyárra igazi kuckóteraszt!

Azért várom mindig a jó időt, mert azzal nálam beköszönt a teraszok és a kinti, eldugott kis kuckók időszaka. Fények, jó hangulat, sok-sok zöld növény, egy jó kis könyv – kell még valami az idilli nyári hangulathoz?
vous - 2016.05.08.
Így varázsoljatok magatoknak nyárra igazi kuckóteraszt!

Bizony, a pesti lakásunk pici terasza is zöldbe borul nyárra, főleg az oregánó, kakukkfű és a bazsalikom illata lengi be a nyári estéket. Otthon, Felvidéken pedig még hintaágyban is van lehetőségem ringatózni a szüleim teraszán. Nem titkolom, imádom a kényelmet, Bika lányként ez igaz rám: a szép környezet bizony levesz a lábamról, így menthetetlenül beleszeretek minden elszigetelt kis nyári kuckóba, talán azért is, mert vidékiből városi lánnyá avanzsálódva ezek a kis kuckók idézik fel az otthoni békés, teraszon ücsörgős pillanatokat.

Hoztam is nektek egy kis inspirációt, hiszen remélhetőleg nemsokára beköszönt a jó idő, és akkor elkezdődik a kinti, udvarban eldugott helyek és teraszok szezonja. Azt pedig hangulatossá kell varázsolni, igaz?

Love the simplicity here

Jane Lamason (@livecookeat) által közzétett fénykép,

Nice what you can acheive in a small are. Cute dog too!

Jane Lamason (@livecookeat) által közzétett fénykép,

Terasztippek a lakberendezőtől

„Először is szögezzük le, hogy az erkély esztétikus kialakítása már nem pénzkérdés. Fillérekért juthattok izgalmas kiegészítőkhöz, és egy kis fantáziával meg kézügyességgel ti is el tudtok készíteni nagyon sok mindent!” – tanácsolja lakberendező szerzőnk, Mojzes Nóra.

Még több teraszos tippért KATTINTSATOK IDE!

❤ #espaciosfelices #diseñoterraza #diseñointerior #terracedesign #interiordesign

Proyectil Design (@proyectildesign) által közzétett fénykép,