Egyéb kategória

Szuperegészséges reggelik korán kelés nélkül!

Sokan nem reggelizünk, inkább megspóroljuk az elkészítését, hiszen annyival is többet durmolhatunk. Aztán a nagy kapkodásban csak bedobunk egy kávét indulás előtt, és persze az irodában – nem sokkal az ebéd előtt – jövünk rá, hogy farkaséhesek vagyunk. Nem tanulunk a hibáinkból, igaz?
vous - 2016.05.08.
Szuperegészséges reggelik korán kelés nélkül!

Pedig reggelizni egészséges dolog, pláne, ha egészséges reggelit eszünk! Oké, nem fér bele az elkészítése a reggeli hajtásba. De ki mondta, hogy mindenképp reggel készítsük el ezeket az egészséges fogásokat? Készüljünk elő!

Készítsünk quiche-t!

Nem olyan macerás, mint amilyennek hangzik. Este összeállítjuk, reggel pedig – amíg készülődünk – csak bedobjuk a sütőbe, de akár este is megsüthetjük, reggel már csak fel kell melegíteni. Ha ebédre is jut belőle, hálát adunk majd magunknak a munkahelyen.

A cikk itt még nem ért véget! Ha még több szuper reggeliötletet olvasnátok, látogassatok el a Cookta oldalára!

Forrás:
Cookta
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.