Egyéb kategória

A cicagazdik must-have darabja: egy pulcsi, amit minden állattulajnak be kell szereznie

Van, amikor az ember rá se jön, mennyire hiányzott valami az életéből, egészen addig, amíg fel nem találják. Ezúttal a cica- és kutyusimádók figyelmét hívnám fel a következő egyedülálló újításra: íme a kisállathordozó overall, a Mewgaroo!
vous - 2016.05.07.
A cicagazdik must-have darabja: egy pulcsi, amit minden állattulajnak be kell szereznie

Akinek van kisállata, az tudja, mennyire ragaszkodóak tudnak lenni kis kedvenceink. Néha egy lépést nem lehet tőlük tenni, mert folyton velünk lennének, nemhiába, kölcsönös az érzés. Imádják, hogy dédelgetjük őket, sőt, szeretik, ha kezünk az idő nagy részében rajtuk pihen, és megállás nélkül csak simogatjuk és simogatjuk és simogatjuk őket. És ezt nemcsak mi, hanem a piac is észrevette, így a Mewgaroo Sweatshirt egy fantasztikus, hiánypótló ötlettel állt elő. Feltalálta a kisállathordozó ruhát!

A Mewgaroo célja tulajdonképpen az volt, hogy kisállatunk úgy maradhasson mindvégig velünk, hogy közben kezeink szabadok lehessenek. Az overallon egyébként cuki mancsok nyomata is látszódik, és a kapucniján aranyos kis fülek csüngenek – tudhatjuk meg a YourTango oldaláról.

Ezentúl kisállatotokat úgy hordozhatjátok, mint ahogy a kenguruk szokták a kicsinyüket az erszényükben. Van benne egy kivehető bélés is, mely olyan kényelmes, hogy minden kutyus és cica imádni fogja. A termék egyelőre csak Japánban érhető el, de az Amazon hivatalos oldaláról már akár online is megrendelhető.

Íme egy cuki videó is, amiben megnézhetitek, egy cicus hogyan barátkozik meg az új hordozójával!

.

Nektek hogy tetszik az ötlet, kipróbálnátok?

Ajánlott cikkek