Egyéb kategória

Ma 55 éves a legsármosabb doki – George Clooney 8 + 1 legemlékezetesebb szerepe

Ma lett 55 éves az a sztár, akivel sárm terén senki sem versenyezhet Hollywoodban – és aki egy ideje már nemcsak színészként, de rendezőként, producerként és aktivistaként is jelentőset alkot. A születésnapján a számunkra legkedvesebb és legfontosabbnak tartott filmszerepeinek felelevenítésével köszöntjük George Clooneyt.
vous - 2016.05.06.
Ma 55 éves a legsármosabb doki – George Clooney 8 + 1 legemlékezetesebb szerepe

Ryan Bingham – Egek ura (2009)

Ebben a filmben a sármos mosoly csak műmosoly, a csábítás csak olcsó kalandokra szorítkozás, az elegáns öltözék pedig elfér egy hátizsákban – talán egyik szerepében sem alakított annyira rideg, cinikus figurát Clooney, mint amilyen itt a vállalatleépítő HR-rel (= emberek kirúgásával) foglalkozó főhős. A gazdasági világválságról és általában a 21. századi életmódról készült egyik legjobb, nevetve sírós filmben persze aztán neki is át kell gondolnia dolgokat.

Ha szívesen néznétek még több legendás George Clooney-jelenetet, kattintsatok a Kultjelző oldalára!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!